Dagens Horoskop: Mandag 25. Mars

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne mandagen har du fullt opp med en oppgave som ikke bare er tidskrevende, men som også er ganske vanskelig og krever din fulle oppmerksomhet. På kvelden tar du kontakt med en venn du ikke omgås så ofte med. Du har hørt et rykte du trenger å få bekreftet.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om å fokusere på de små oppgavene på jobb. Det er så mange detaljer som skal på plass og da gjelder det å ha tunga rett i munn. I løpet av dagen får du en positiv beskjed fra arbeidsgiveren din.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har vanskelig for ikke å bli opprørt når en kollega forklarer hva han/hun mener, du vet at denne personen liker å gå imot strømmen, men at denne personen var såpass sta det visste du ikke. Kvelden handler om en hobby som både aktiviserer deg og holder tankene dine okkupert.

Krepsen 21/6-22/7

Du er trøtt og irritert idag. Det blir ikke bedre av at du savner en kollega som ikke er på jobb. Han/hun pleier å være lyspunktet på de triste dagene og nå når han/hun er borte, har du ikke mer arbeidslyst. En gladbeskjed kan forandre dagen din til det bedre.

Løven 23/7-22/8

Du er litt sjalu på en venn for at han/hun har tettere kontakt med en viss person enn hva du har. I dette tilfellet handler det bare om å ha tålmodighet og å jobbe for vennskapet. Personen du vil komme nærmere er blyg og har vanskelig for å åpne seg.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har vanskelig for å nekte en venn hjelp selv om han/hun ikke pleier å hjelpe deg. Du vet at et minimum av anstrengelser kan forandre en hel del for vennen din idag. På kvelden har du en del mindre prosjekter du må ta tak i.

Vekten 23/9-22/10

Du prøver virkelig å anstrenge deg idag. Du vil vise sjefene dine at du kan mer enn de tror, men for å få deres oppmerksomhet må du første vekke deres interesse og det gjør du gjennom å gå mot strømmen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det er din stahet som driver deg fremover idag. Du har ambisjoner om å gjøre noe ekstra, men ikke helt kreftene til å drive gjennom ideen din. Det ser ut til at du er litt slapp eller vårtrøtt akkurat nå. På kvelden bruker du tid på en hobby.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir koselig men litt tom. Du savner en venn som er borte og selv om dere har kontakt, er det ikke helt det samme som å se denne personen i live. På ettermiddagen prøver du å få en annen venn til å bruke tid på deg, men han/hun vil ikke av enn aller annen grunn.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en ganske monoton og lang dag der du bruker tid på å komme i form igjen. Er du hjemme så er det hvile som gjelder og er du på jobb, så er det mindre oppgaver som gjelder. Du tar en sak om gangen og prøver å fokusere på detaljer snarere enn på den store helheten.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en relativt stressende start på dagen, men en rolig avslutning. Du er veldig fokusert på å sy sammen alle deler og avslutte et prosjekt, men det kommer til å kreve både tid og krefter og det kan gå utover andre ting som krever din oppmerksomhet.

Fiskene 19/2-20/3

Du er sen med det meste idag men du bryr deg ikke helt ettersom du føler at du ikke har ork til å stresse. Akkurat nå har du vanskelig for å motivere deg selv til å jobbe hardt. Du har til og med vanskelig for å planlegge for fremtiden, noe du ellers elsker å gjøre. Du pleier å være en skikkelig dagdrømmer.

Powered by Labrador CMS