horoskop

Dagens horoskop: Mandag 24. juli

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4 

På mandagen blir du lei av en langvarig konflikt hjemme. Selv om du ikke er direkte involvert, påvirker den deg likevel. Du innser at de to som krangler ikke vil løse problemene sine med mindre du prøver å mekle mellom dem. Du vil få begge parter til å innse at de egentlig bryr seg om hverandre.

Tyren 20/4-20/5 

Du starter uken med litt husarbeid. Hvis du har eller nylig har hatt ferie, er det ting hjemme som du vil ordne. Det blir en koselig dag med fokus på hjemmekos og god mat. Dagen handler om å unne seg litt. Du vil føle at det er sommer.

Tvillingene 21/5-20/6 

Det er en person som ser ut til å være ute etter å skape konflikter rundt seg, og han/hun har en evne til å dra deg inn i dem. Tvillingene kan være litt hot head når det kommer til sitt temperament, spesielt når du nå påvirkes av Skorpionen. Prøv å trekke deg unna i stedet for å bli provosert.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag er du litt usikker, nesten engstelig, og det kommer av at du ikke ønsker å stikke deg ut. Du vil være en av mengden, og det innebærer at du vil mene det samme som alle andre denne dagen, så du blir nervøs når du blir bedt om å si hva du mener først. Du har ingen å referere til, og det liker du ikke.

Løven 23/7-22/8 

På mandagen har du vanskelig for å stå opp for deg selv i en konflikt, enten på jobben eller hjemme. Du pleier ikke å ha problemer med å si hva du mener, men i dag blir du satt til side og får ikke sjansen til å forsvare deg. Det er en frustrerende følelse. Kvelden blir mer underholdende enn dagen.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag er du forsiktig så du ikke tråkker noen på tærne ved et uhell. Du vet at det er altfor lett å bli uvenn med mennesker, men vanskelig å rette opp et feiltrinn. Jomfruen pleier ikke å være diplomatiske, men i dag får du hjelp av Vekten.

Vekten 23/9-22/10 

I dag spiller du på dine styrker når det gjelder følsomme situasjoner. Uansett om det oppstår en konflikt på jobben eller det blir spent i vennegjengen, sørger du for å lette stemningen med sjarmen din. Du bruker også evnen din til å mekle for å skape harmoni denne dagen.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du befinner deg i en situasjon der du må tenke nøye før du åpner munnen. Denne dagen blir en balansegang, og du veier hvert ord som kommer ut av leppene dine med største nøyaktighet. Det gjelder verken å si for lite eller for mye. Balanse er nøkkelen til suksess i dag.

Skytten 22/11-21/12 

I dag merker du at du har veldig vanskelig for å ta beslutninger, det kan gjelde alt fra livsavgjørende valg til hva du skal spise til lunsj. Prøv å unngå å sette deg i en situasjon der du blir tvunget til å velge. Du vil føle deg mye bedre hvis du slipper å gruble over ulike alternativer.

Steinbukken 22/12-19/1 

På mandagen søker du selskap, enten det er i en gruppe eller bare å være sammen med noen få venner. Du er glad og positiv denne dagen, og du imponerer omgivelsene med din humor og sjarm. Kvelden byr på en unik opplevelse.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag tar du fatt på et prosjekt som har pågått en stund, og som du vil bli ferdig med. Du er kanskje ikke så effektiv som du kunne ha vært, men du får likevel en del gjort. Kvelden handler om god mat og å ha det hyggelig. Det blir en koselig start på uken.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag prøver du å få alle rundt deg til å ha det bra, det merkes spesielt når du er i en større gruppe mennesker. Du gjør mye for at alle skal trives, og du mekler i konflikter. Du kan til og med gå så langt som å sette dine egne interesser til side for at noen andre skal få det som de vil.

Powered by Labrador CMS