horoskop

Dagens horoskop: Mandag 23. januar

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag er du uvanlig energisk. Det er en dynamisk energi i horoskopet ditt som hjelper deg å finne styrke både privat og på jobb. Det er mye som skjer denne dagen, men du har tid til både utfordrende oppgaver, til å sladre med kolleger og en hobby på kvelden.

Tyren 20/4-20/5

På mandagen prøver du å være tilpasningsdyktig og det gjør du ved å ta ansvar for oppgaver som ingen andre ønsker å gjøre. Du vil bevise at du ikke er redd for å ta skrittet fullt ut og at du lytter til kollegene dine. Kvelden handler om familie og om å planlegge en tur.

Tvillingene 21/5-6/20

I dag oppdager du at en eller flere kollegaer søker en stilling eller oppgave du har hatt øye på en stund. Dette gjør deg både opprørt og setter samtidig fart på konkurranseinstinktet ditt. Du synes det er vanskelig å tolerere at andre blander seg inn i områder som du anser som dine.

Krepsen 21/6-22/7

Mandagen handler om å ta plass og vise hva du står for. Du har holdt på lenge i bakgrunnen, men nå er du lei av at andre får æren for det du gjør. Du har alt for mye selvrespekt til å kunne fungere som dørmatte for andre som ønsker å bli sett og hørt.

Løven 23/7-22/8

I dag er du usedvanlig sliten og gretten. Siden du er et ildtegn, har du vanskelig for å skjule følelsene dine selv om du prøver. På jobb kan du bli nesten aggressiv hvis en leder eller kollega prøver å tvinge deg til å gjøre noe du ikke vil.

Jomfruen 23/8-9/22

I dag har du alt for mange jern i ilden samtidig. Du havnet bakpå med jobben forrige uke, og nå gjør du ditt beste for å ta det igjen. Dessverre er det ytre påvirkninger som ødelegger for planene dine og tvinger deg til å tenke nytt.

Vekten 23/9-22/10

På mandagen blir du kastet inn i en ny situasjon du ikke er veldig komfortabel med. Det kan være at kollegaer er syke eller at det har kommet akutte oppgaver på jobb og du har ikke noe annet valg enn å steppe inn. En annerledes og utviklende dag.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en ganske dramatisk start på uken. Du har vært i en konflikt lenge med en kollega, men så langt har det stort sett vært en stille kamp fra begges side. I dag blir stillheten brutt og da kan mange harde ord utveksles, hvor dere begge sier ting dere angrer på.

Skytten 22/11-21/12

Begynnelsen av uken vil være veldig stressende, spesielt for Skytten som kan ha problemer med å strukturere arbeidet sitt. Selv om du vil at det skal være ryddig og orden blir det lett kaos både arbeidsmessig og i tankene dine når du opplever press. Prøv å ta en ting om gangen.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er du både mentalt og fysisk utslitt. Det har vært en intens helg og du har ikke hatt så mye tid til å restituere som du burde. Det du kan gjøre er å avlyse alt du ikke må gjøre. Unn deg selv en kveld i sengen sammen med en god serie.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag har du vanskeligheter med å få kollegene dine til å bli enige. Du har vanligvis en beroligende effekt på opprørte mennesker, men i dag kan ikke engang din stabilitet bidra til å samle kollegene dine. Her må du være smart og tenke utenfor boksen.

Fiskene 19/2-20/3

Du er veldig følsom i dag, og du setter virkelig ikke pris på pirk fra verken din partner eller dine kolleger. Det som kan oppfattes som litt mørk humor for andre, opplever du som ren mobbing. Vær tydelig på hvordan du opplever situasjonen og ikke steng av følelsene dine.

Powered by Labrador CMS