horoskop

Dagens horoskop: Mandag 22. januar

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Det ser ut til å være problemer eller noen som sliter i din familie eller nærmeste krets. Mandagen handler mye om bare å lytte og være til stede. Instinktivt vil du komme med råd og aktiv hjelp, men akkurat nå trenger vedkommende bare noen som hører på det han eller hun sier.

Tyren 20/4-20/5 

Du er litt følelsesmessig ujevn denne mandagen. Egentlig vet du ikke hva som er galt, men du føler deg lett rørt og blir trist over små motganger. Dette er en sterk påvirkning som påvirker deg, men de gode nyhetene er at det går fort over.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du har en kollega som har det vanskelig, og du tar deg tid og viser stor tålmodighet med vedkommende i dag. Tvillingene er ikke alltid empatiske, men akkurat denne personen vekker noe i deg som får deg til å ønske å ta vare på ham eller henne. Kvelden blir aktiv og kanskje litt sporty.

Krepsen 21/6-22/7 

Det er dobbel Kreps i stjernetegnet ditt akkurat nå, og det gjør deg ekstra sensitiv og emosjonell. Du kan være veldig mottakelig for kritikk og reagere sterkt på tilbakemeldinger. Prøv å skille mellom sak og person. Ikke alt er rettet mot deg personlig; det handler om konstaterte feil.

Løven 23/7-22/8 

Det kan være mørket, kulden eller en kombinasjon av begge som gjør deg dypt trøtt akkurat nå. Du orker ikke ta tak i ting, og du føler deg umotivert både hjemme og på jobb. Helst av alt vil du bare bli i sengen hvis det var mulig. Det du trenger mest er dagslys.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag hopper det ut alle slags frosker fra munnen din. Du prøver å skjerpe deg, men det blir nesten verre. Det handler om at du sier hva du tenker rett ut, uten filter, og det kan irritere noen rundt deg. Prøv å tenke før du åpner munnen i dag.

Vekten 23/9-22/10 

Du starter uken med å føle deg sånn. Det er ikke noe særlig å våkne en mandagsmorgen og ikke være opplagt, verken i hodet eller kroppen. Her gjelder det å ta vare på deg selv. Enten bli hjemme hvis det er virkelig ille, eller ta det med ro på jobben. Lytt til kroppen.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du blir lett stresset denne mandagen. Selv om det kan være mye å gjøre, både privat og på jobben, er det ikke mer enn du kan håndtere. Hvis du stresser opp deg selv, blir du sannsynligvis mindre effektiv enn hvis du bare fortsetter uten å tenke så mye. Kvelden kan bli virkelig hyggelig.

Skytten 22/11-21/12 

I dag har du en sånn irriterende dag der ingenting går din vei. Uansett hvordan du prøver, tårner oppgavene seg over deg, og du får bare unnagjort noen få på den lange, lange listen din. Om kvelden er du gjerne fysisk aktiv. Du trenger å komme ut og bevege deg.

Steinbukken 22/12-19/1 

Denne mandagen har du muligheten til å legge opp arbeidet eller studiene litt etter ditt eget hode. Det blir en god dag der du begynner å planlegge for våren. Noe har skjedd og endrer visse ting i nærmeste fremtid. I dag tilpasser du timeplanen din etter den nye retningen livet ditt plutselig har tatt.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du sliter litt med å få til en reise i din hverdag. Det handler ikke bare om deg selv, men også andre involverte personer som vil bli berørt og må sjekke om det går. Å ikke kunne gjøre som du vil stresser deg skikkelig, men det er også nyttig for deg.

Fiskene 19/2-20/3 

Du starter uken med ekstra mye vann i horoskopet ditt. Vann er bra når det gjelder å tilpasse seg og arbeide i gruppe, men det kan også gjøre deg følsom og veldig vaklende. Dette er en dag du bør unngå store beslutninger, for det vil være vanskelig å bestemme deg.

Powered by Labrador CMS