horoskop

Dagens horoskop: Mandag 21. august

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På mandag er du glad og sosial. Du har vanskelig for å fokusere på jobben, og når du skal gjøre ting som krever ekstra tankevirksomhet, går det ikke bra i det hele tatt. Dette er en dag hvor du bør unngå å ta avgjørende beslutninger, spesielt når det gjelder økonomi.

Tyren 20/4-20/5 

I dag prøver du å skaffe deg kontroll over hva du skal gjøre. Du har vanskelig for å starte arbeidet før du har fått en oppfatning av hvor du er på vei og hvordan du skal gå frem. En kollega er gretten i dag, og du prøver å ha tålmodighet med vedkommende. Kvelden blir sosial og avslappet.

Tvillingene 21/5-20/6 

Det er en konflikt på jobben som begynner å blusse opp skikkelig. Selv om du i utgangspunktet kan ha forårsaket den, er du også den personen som jobber mest aktivt med å takle denne uenigheten. Du liker ikke når det blir for mye intriger på arbeidsplassen.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag har du svært vanskelig for å bestemme deg, både i store og små saker. Det handler om en dyp beslutningsangst som påvirker deg gjennom hele dagen. Prøv å unngå situasjoner der du blir tvunget til å velge. Kvelden handler om å si nei.

Løven 23/7-22/8 

Du har en person på jobben som du beundrer veldig mye, spesielt når det gjelder hans eller hennes evne til å håndtere mennesker. Du anser deg selv som god med mennesker, men denne personen er ekstraordinær. I dag får du muligheten til å studere vedkommende på nært hold.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du merker at noen av kollegene dine er uenige, og du gjør en tapper innsats for å megle mellom dem. Siden dere jobber som en gruppe, påvirker deres dynamikk arbeidet ditt direkte og blir en hindring. I løpet av dagen tar du opp en sak som handler om lønn eller din fremtid med sjefen din.

Vekten 23/9-22/10 

I dag er det uro i kroppen din, som om noe er i ferd med å skje, men du vet ikke helt hva. Du er ekstra sensitiv og mottakelig i dag, noe som gjør at du kan oppfatte endringer i luften veldig tydelig. Det er noe stort på gang i stjernetegnet ditt, så dette er definitivt stillheten før stormen.

Skorpionen 23/10-21/11

Du stresser deg selv opp i dag fordi du ønsker å få en god start på uken. Dessverre kan du bli litt gretten når du er stresset, og det går utover kollegene dine. Prøv å strukturere arbeidet ditt mer, da vil du kunne være effektiv uten å bli så oppjaget. Kvelden handler om økonomien din.

Skytten 22/11-21/12 

Du jobber med en tett, sammensveiset gruppe, og i dag går dere hverandre på nervene. Du innser at noen må ta på seg ansvaret for å skape en god stemning, og du påtar deg rollen uten å tenke på det. Dagen handler også om tøffe økonomiske beslutninger og å avstå fra noe du ønsker.

Steinbukken 22/12-19/1 

Etter en mentalt og fysisk krevende helg unner du deg å lande litt mykt tilbake i hverdagen. I dag er du snill mot deg selv, både ved å unne deg godbiter og ved å gjøre aktiviteter som gir deg velvære. Det kan være å ta en massasje, kjøpe noe fint eller kanskje gå til frisøren.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag har du god kontroll over din egen tid, og det passer deg utmerket. Du jobber kanskje ikke en gang, og da er det private prosjekter som står i fokus. Dagen handler også om en liten lengre reise, noen praktiske problemer og en del tid utendørs. Kvelden byr på hyggelig samvær.

Fiskene 19/2-20/3 

Det ser ut til å skje endringer på arbeidsplassen din, og det er ingenting som gagner deg, i hvert fall ikke på kort sikt. Du får valgmuligheter, men det er ikke valg du ønsker å ta. Du trives godt som det er akkurat nå, og det merkes tydelig da du har en påvirkning som gjør deg ubekvem med all form for endring.

Powered by Labrador CMS