horoskop

Dagens horoskop: Mandag 20. november

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag har du litt vanskelig for å sette foten ned, selv om du mener en kollega tar feil. Det er enklere å tilpasse deg etter andre og gjøre som de sier, enn å prøve å styre selv. Du er utadvendt og glad, men ikke så effektiv som vanlig. Kvelden byr på nyheter.

Tyren 20/4-20/5 

Denne mandagen går du mye i dine egne tanker; noe har skjedd på arbeidsplassen din som på sikt kan påvirke deg direkte eller indirekte. For øyeblikket er det ikke mye informasjon tilgjengelig, men du gjør ditt beste for å snoke uten å virke åpenbar.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du starter uken i et moderat tempo. Selv om det er mye å gjøre akkurat nå, er du ikke en person som kan skyndes på hvis du ikke vil. I dag er du heller sosial og glad; du tar deg tid til å snakke med folk og jobber gjerne i gruppe.

Krepsen 21/6-22/7 

På mandagen prøver du å holde deg utenfor enhver form for konflikt. Enten det er en krangel hjemme eller en kollega som tydeligvis er i dårlig humør, holder du deg unna. Du pleier ikke å være den som tier stille, men i dag biter du sammen tennene for husfredens skyld.

Løven 23/7-22/8 

Som løve er du vant til rampelyset, men ikke i dag. I dag unngår du å bli lagt merke til eller hørt. Du smelter elegant inn i bakgrunnen av en større gruppe. Det er en kunst å plutselig bli så anonym som du blir i dag. Kvelden byr på vennlig sladder.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag holder du deg litt i bakgrunnen; du foretrekker at noen andre tar beslutningene. Du synes det er ganske greit å gjøre som du blir fortalt. Denne dagen foretrekker du å være sosial med kollegene dine framfor å være ditt mest effektive jeg.

Vekten 23/9-22/10 

Du er litt urolig i begynnelsen av uken, både på jobb og privat. Du kan ha vanskelig for å konsentrere deg fordi tankene flakker frem og tilbake uten at du egentlig vet hva du tenker på. Det er bare en følelse av at noe ikke stemmer.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du starter uken med vanntegnet, noe som gjør at du lett tilpasser deg, spesielt når det gjelder gruppearbeid eller aktiviteter. Vanligvis pleier du å mene at din vei er den eneste riktige, men i dag både lytter du og tar inn andres meninger.

Skytten 22/11-21/12 

På mandag har du lett for å ta til deg både positiv og negativ kritikk uten at det er plagsomt. Vanligvis kan du ha litt problemer med at kolleger eller sjefer kommenterer innsatsen din, men i dag ser du fordelen med å få en annen persons synspunkt.

Steinbukken 22/12-19/1 

På mandag nyter du et saktere tempo og tar en mental pause etter helgens eventyr. Hvis du har fri, sørger du for å slappe av fullstendig med en lang frokost og mye hvile. Hvis du jobber, holder du tempoet nede og gir deg selv rom til å være sosial.

Vannmannen 20/1-18/2 

På mandag er du sliten etter en intens helg, så det passer bra å jobbe hjemmefra eller delta på møter der du ikke trenger å anstrenge deg så mye fysisk. Det blir en dag med mye diskusjon, og noen av kollegene dine har en tendens til å fokusere på detaljer. Kvelden handler om vennskap.

Fiskene 19/2-20/3 

Med en sterk innflytelse fra Fiskene blir du ekstra tilpasningsdyktig på mandag. Du har lett for å jobbe i gruppe, og du har en tendens til å få folk til å samarbeide uten at du anstrenger deg. Du er glad og sosial og skaper en god stemning rundt deg.

Powered by Labrador CMS