horoskop

Dagens horoskop: Mandag 20. mai

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Mandagen handler om kommunikasjon. Du er flink til å formidle tanker og ideer akkurat nå, og du gjør det gjerne i gruppe. Solen går inn i Tvillingenes tegn i dag, og det hjelper deg å bli tydeligere i din måte å kommunisere på. Kvelden handler om et familiemedlem som har behov for litt ekstra oppmerksomhet.

Tyren 20/4-20/5 

I dag får du mer ansvar på arbeidsplassen din, og du tar pliktene dine på alvor. Du er fornuftig i måten du tenker på, og du har en følelse både for å drive arbeidet fremover og ta vare på kollegene dine samtidig. Dette er en balansegang som ikke alle klarer. Kvelden handler om familien.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag går Solen inn i Tvillingenes tegn, noe som gir deg et kraftig løft i drivkraft og energi. Senere i uken vil både Venus og Jupiter forene seg med Solen i ditt tegn, og det vil ha en sterk positiv innvirkning på flere aspekter av livet ditt.

Krepsen 21/6-22/7 

Du er sosial og veldig pratsom denne mandagen. Mennesker som kjenner deg godt, kan be deg om å dempe deg noe, spesielt om morgenen, men det hindrer deg ikke fra å gladelig ta kontakt med personer du ikke kjenner. Du er ekstra sjarmerende og litt leken denne dagen.

Løven 23/7-22/8 

Det ligger en konflikt i luften i dag, og du føler behov for å ventilere følelsene dine, både de negative og de positive. Når det er denne typen konflikt, er det bra om du har høyt under taket og virkelig lytter til den andre partens meninger.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du starter uken med å være uvanlig sosial og utadvendt. I dag vil du helst ikke jobbe alene, men du søker aktivt oppgaver som krever at dere er to eller flere. Du vil prate og ha det gøy, noe som kan være vanskelig når man er alene. Kvelden handler om et impulskjøp.

Vekten 23/9-22/10 

Det er mye hjerte og lite fornuft i horoskopet ditt i dag. Du tenderer til å være impulsiv i alt fra forretninger til økonomiske beslutninger. Forsøk å unngå å kjøpe ting eller investere penger i større skala i dag. Hold deg unna miljøer som kan friste deg.

Skorpionen 23/10-21/11 

Det er to personer som står deg nær, men som har vanskelig for å komme overens med hverandre. Grunnleggende er det fordi disse personene er så like at de har vanskelig for å trekke i samme retning. De ser sine verste sider speilet i hverandre. I dag går du inn i en pågående konflikt og tar på deg rollen som megler.

Skytten 22/11-21/12 

Det er en herlig energi i horoskopet ditt i dag som gjør at du synes det meste er gøy. Du har ingen bestemte meninger, så derfor overlater du gjerne lederskapet til noen andre. Å følge med strømmen og gjøre som du blir bedt om, passer deg bedre. I dag får du også høre morsomme nyheter om en venn.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du ligger etter med arbeid eller studier, og i dag prøver du å ta igjen så mye som mulig. Når du vil, er du flink til å fokusere, og akkurat nå vil du virkelig. Hvis du ikke lykkes med dine forsett, kan du ikke komme videre med planene du har for høsten.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag tar du tak i arbeidsoppgaver med ganske begrenset entusiasme. Du er trøtt og gretten, og det blir ikke bedre av at du må konfrontere betydelig friskere kolleger. I dag omgir du deg med mennesker du ikke kjenner så godt, så prøv å finne frem din sjarmerende side.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag går Solen inn i Tvillingenes tegn, og det hjelper deg fremover, spesielt i forretninger. Du er veldig overbevisende denne dagen, og du har lett for å få folk med på dine tanker. Privat bør du være litt forsiktig med større utgifter siden du trenger pengene dine til en reise eller en investering.

Powered by Labrador CMS