horoskop

Dagens horoskop: Mandag 20. februar

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Mandagen blir en ganske merkelig dag. Du er glad og full av energi. Som den Væren du er, tar du din plass og du blir både hørt og sett på lang vei. En eldre kollega kan virke gretten. Denne personen har det vanskelig med folk som de føler tar for mye plass.

Tyren 20/4-20/5

I dag har du fullt opp og det er vanskelig å holde tritt med alle menneskene som drar i deg. Akkurat nå er det mange mennesker som ønsker å lufte sine meninger med deg, og du kan synes det er litt krevende ettersom du egentlig ikke har tid. Kvelden handler om å gjenoppta en hobby.

Tvillingene 21/5-6/20

Du har mange gode ideer akkurat nå, men for å implementere dem må du be om hjelp fra de rundt deg. I dag prøver du å få alle involvert i planene dine, men det kan være vanskeligere enn du forventet. Du bør ikke ha for høye forventninger til dine kollegaer.

Krepsen 21/6-22/7

Mandagen blir morsom og avslappende, selv om du jobber. Det er først og fremst ditt gode humør som bidrar til at alt blir litt ekstra godt denne dagen. Det er få mennesker som kan være like sjarmerende som en Kreps i godt humør. På kvelden er du impulsiv og tar kontakt med en venn/gammel flamme.

Løven 23/7-22/8

Du starter uken med mye energi og vilje til å drive et prosjekt fremover i høyt tempo. Alt går veldig bra helt til du får et problem som krever en avgjørelse fra din side. Du blir litt nølende fordi du ikke har nok fakta å gå etter.

Jomfruen 23/8-9/22

I dag vil du vise hva du kan. Du har høye ambisjoner og en fantastisk energi fra både Mars og Solen. Du bruker store deler av denne dagen til organisering og struktur. Du vet at du føler deg best når du ligger ett steg foran.

Vekten 23/9-22/10

I dag starter du et nytt kapittel i livet ditt. Det kan gjelde enten arbeid eller privatlivet ditt. Det som skiller seg ut denne dagen er den herlige følelsen av at alt er nytt og at alt ligger foran deg. Det blir en spennende start på uken.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag befinner du deg i en ganske vanskelig situasjon. Du må plutselig samarbeide med en kollega som du ikke kommer overens med i det hele tatt. Dere to har ulike meninger om alt, og det gjør enhver beslutning til en kamp. Kvelden handler om å få ut aggresjonen din gjennom å snakke eller gjennom sport.

Skytten 22/11-21/12

Akkurat nå innser du verdien av å kunne inngå kompromisser og samarbeide, selv om du synes noen mennesker er litt vanskeligere å komme overens med enn andre. Takket være din sjarm og humor klarer du å bygge broer over de vanskeligste forholdsproblemene.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag har du mye planlagt både privat og på jobb. Her gjelder det å være disiplinert nok til å takle alt. Kvelden blir interessant og lærerik. Du oppdager noe i deg selv som gir deg bedre selvtillit og vilje til å ta hevn.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag må du oppsummere forrige uke, enten for en sjef eller en fraværende kollega. Det blir en intens dag som krever mye tankevirksomhet fra din side. I løpet av denne dagen vil du også få muligheten til å rette opp noen tidligere feil.

Fiskene 19/2-20/3

Ukens første dag byr på mange utfordringer. Delvis har du et problem med en sjef som ikke hører på deg eller noen andre, og delvis har du et problem med en slektning som er for sta til å akseptere sitt eget beste. Det vil være flere problemer som du må sjonglere samtidig.

Powered by Labrador CMS