horoskop

Dagens horoskop: Mandag 19. februar

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Mandagen blir en virkelig god start på uken. Du merker at det blir lysere og lysere, og dagslyset gir deg mer energi. I dag er du sosial og utadvendt. Du foretrekker å være i gruppe fremfor å jobbe alene, og du har en tendens til å legge mer fokus på kollegene dine enn på oppgavene dine.

Tyren 20/4-20/5 

Tyren er også flink til å finne smarte løsninger for å effektivisere, og det kommer av at du i bunn og grunn har en lat natur som ikke går to ganger når du kan gå en. I dag presenterer du massevis av tidsbesparende ideer, og det gjelder å få med kollegene dine på planene dine.

Tvillingene 21/5-20/6 

Det er en sensitivitet hos deg denne mandagen som gjør at du kan reagere sterkt på små ting som en kommentar, en spøk, eller hvis du leser noe mellom linjene i en kollegas tonefall eller bevegelser. Dette er en ganske kortvarig innflytelse, men du bør likevel være oppmerksom på den.

Krepsen 21/6-22/7 

Mandagen starter med energi fra både Solen og Månen i ditt eget tegn. Det blir en herlig dag hvor du tar for deg skikkelig. Du er glad, sosial og kan virke flørtende for noen. Krepsen er sensitiv og kan lett bli rørt til både tårer av glede og sorg disse dagene.

Løven 23/7-22/8 

Du har en innflytelse i horoskopet ditt som gjør deg irritabel. Det dårlige humøret ditt begynner allerede på mandag morgen og varer til tirsdag ettermiddag. Det du bør gjøre er å være oppmerksom på deg selv slik at du ikke snerrer til kolleger og familie unødvendig.

Jomfruen 23/8-22/9 

Mandagen starter bra med god energi, men går over til å bli litt sur på lunsjtid. Du får en beskjed du har ventet på, og den er ikke helt som du forventet, selv om beskjeden i seg selv ikke er dårlig, er den heller ikke bra. Om kvelden er det en ung slektning eller venn som stjeler oppmerksomheten din.

Vekten 23/9-22/10 

Det er mye tvil og bekymring i horoskopet ditt de første dagene denne uken. Du er usikker på både store og små beslutninger, og du sliter enda mer med å bestemme deg enn du pleier. Unngå situasjoner som krever beslutninger.

Skorpionen 23/10-21/11 

Det er en ro og harmoni hos deg som du ikke har kjent på lenge. En forklaring kan være at du nylig har tatt en ganske vanskelig beslutning, og nå som du er ferdig med det, virker dagen litt lettere. Det blir en flott start på uken der de sosiale aspektene er viktige.

Skytten 22/11-21/12 

Skytten pleier vanligvis å starte uken på topp og så kan det falle litt etter hvert som uken går. Men i dag er det motsatt. Du har verken energi eller lyst til å ta tak i ting hjemme eller på jobb. Hvis du går på jobb, gjør du det du må, verken mer eller mindre. 

Steinbukken 22/12-19/1 

Du føler deg ikke helt på toppen i løpet av mandagen, og det gjør deg litt urolig. Det kan være at du føler en skade som en strekk eller lignende, men det kan også være de første tegnene på en forkjølelse. Ta det med ro og unngå trening, så vil du føle deg bedre snart. 

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag møter du personer på jobben som overhodet ikke er enige med deg og som er villige til å kjempe for sin mening. Du blir glad heller enn irritert over å delta i denne typen diskusjon. Du finner hele situasjonen forfriskende og morsom. Kvelden dreier seg om en familieavgjørelse. 

Fiskene 19/2-20/3 

Du starter uken med entusiasme og en god idé. Dessverre går ikke idéen din gjennom, og du blir sint og frustrert. På sikt vil det vise seg at det var det beste som kunne skje. At du ikke kan drive dette prosjektet akkurat nå gjør deg åpen for mer spennende oppdrag i nær fremtid.

Powered by Labrador CMS