horoskop

Dagens horoskop: Mandag 18. mars

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Mandagen blir ganske rolig og avslappet. På grunn av fravær eller sykdom er mange av kollegene dine borte, og det betyr at flere større prosjekter blir utsatt. Selv benytter du anledningen til å gjøre ting som du vanligvis ikke har tid til. Kvelden handler om en venn og en hemmelighet.

Tyren 20/4-20/5 

Akkurat nå har du en herlig flyt i livet ditt, og du nyter ekstra mye, enten det er helg eller hverdag. I dag holder du på å etablere nye rutiner som du skal følge den nærmeste tiden. Dagen blir hyggelig og sosial, du møter nye mennesker og ser inspirerende miljøer.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du er litt bekymret for et familiemedlem som ikke tar vare på seg selv så godt som vedkommende kunne ha gjort. Det kan være alt fra slurving med mat og søvn til å blande seg inn i kompliserte forhold. Husk at dette er en voksen person som må lære å ta ansvar for sine egne handlinger.

Krepsen 21/6-22/7 

Du starter uken med Månen i ditt eget tegn, noe som gir deg en herlig energiboost. Mandagen blir en virkelig toppdag der alt går som du ønsker. På ettermiddagen kan du få en hyggelig invitasjon eller en omtenksom SMS som ytterligere lyser opp dagen.

Løven 23/7-22/8 

I løpet av mandagen mangler du energi, og det kan gjøre deg trøtt og irritert. Du orker ikke å ta fatt på forskjellige prosjekter; det blir mer at du starter noe og deretter noe annet som du ikke fullfører. Det blir en ustrukturert dag der du ikke får gjort så mye. Kvelden handler om en hobby.

Jomfruen 23/8-22/9 

Jomfruen er mer kjent for å være pragmatisk og rasjonell heller enn drømmende, men i dag er det en innflytelse fra Krepsen som får deg til å tendere til å la tankene dine vandre. Du har vanskelig for å fokusere på oppgavene foran deg; du vil heller dagdrømme om noe du ser frem til.

Vekten 23/9-22/10 

Du starter uken med å føle deg rolig og fokusert. Dagen passer godt til å gjøre kompliserte oppgaver som krever både tålmodighet og fokus. Sjefen din kan forsøke å oppmuntre deg til å tenke litt annerledes; ta gjerne råd, men følg ditt eget hode.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du føler deg bundet av regler og rutiner, noe som passer den selvstendige Skorpionen dårlig. Du blir låst på jobben, og du kan ikke gjøre som du vil fordi nedbemanningskrav og effektivisering legger begrensninger på innovative ideer. Kvelden blir hyggelig og sosial.

Skytten 22/11-21/12 

Du er uvanlig diplomatisk for å være deg denne mandagen. I stedet for å si det du har på hjertet, prøver du å pakke det inn eller helt unngå å avsløre det du føler. Ellers en produktiv dag som fokuserer på å få mye gjort uten stress. Privat har du noen aktiviteter planlagt.

Steinbukken 22/12-19/1 

Steinbukken er veldig flink til å slappe av, spesielt hvis du har ferie eller er hjemme av en eller annen grunn. I dag er en dag der du velger å helt leve i øyeblikket. Du planlegger ikke fremover eller reflekterer over ting som har skjedd; alt annet enn nåtiden er ganske uviktig. Det blir en fin dag.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag trekker du pusten dypt og finner stillheten inni deg. I lang tid har du hele tiden ligget flere skritt foran i planleggingen din, og du har nesten bodd mer i fremtiden enn i nåtiden. I dag lander du i øyeblikket, og det er en deilig følelse å helt fordype seg i det som skjer rundt deg akkurat nå.

Fiskene 19/2-20/3 

Du stresser inn i denne uken. Det er mye du vil gjøre, og du vil vise sjefene dine at du er både ambisiøs og grundig i det du gjør. Det blir en intens dag der du er skuffet over at du ikke rekker mer. Kvelden handler om å få del i en hemmelighet.

Powered by Labrador CMS