horoskop

Dagens horoskop: Mandag 18. desember

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På mandag flakser du hit og dit på jobben. Det er vanskelig å konsentrere deg om det som foregår rett foran deg. Mange tanker svirrer i hodet ditt nå, og få av dem handler om jobben din. Om ettermiddagen tilbringer du en god del tid med å handle.

Tyren 20/4-20/5 

Du er ganske utslitt denne mandagen, men du biter tennene sammen og setter på deg et profesjonelt og stort smil. For deg blir det en dag hvor du fokuserer mye på tall og detaljer. Kvelden handler om å være i aktivitet, enten det er å gå en tur eller trene.

Tvillingene 21/5-20/6 

Først i dag begynner du litt smått å planlegge julen, og du innser til din skrekk at du egentlig ikke har rukket å gjøre noe av alt du hadde planlagt. Dette blir en utfordrende dag fordi julestresset ditt tar fokuset vekk fra arbeidet. Ettermiddagen handler om gaver.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag har du et behov for å tilfredsstille mennesker rundt deg. Du sier ikke imot selv om du er uenig, og du gjør det lille ekstra for at alle skal trives rundt deg. Det blir en virkelig stressende dag av og til fordi du hele tiden ønsker bekreftelse fra omgivelsene dine.

Løven 23/7-22/8 

Til en forandring er det en usikkerhet hos deg i begynnelsen av uken. Du søker gjerne både andre og tredjepersoners meninger før du bestemmer deg, det kan gjelde alt fra julegaver til arbeidsoppgaver. Du vil rett og slett føle deg sikker på at du tenker riktig.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag er du bekymret for en kollega selv om vedkommende ikke har gitt deg noen tegn på at noe er galt. Det handler i stor grad om at intuisjonen din er mye sterkere enn vanlig, og du leser signalene folk sender ut heller enn det de sier til deg. Stol på magefølelsen din og snakk med kollegaen din.

Vekten 23/9-22/10 

Mandagen er ikke dagen for å ta store beslutninger. Du kan ikke engang bestemme deg for hva du skal spise til frokost, så ikke legg den typen byrde på deg selv. Gjør ting der andre kan ta avgjørelser om det må skje. Kvelden handler om sunn fornuft og fremdrift.

Skorpionen 23/10-21/11 

Mandagen er du veldig tilpasningsdyktig, og du har ingenting imot at noen tar ledelsen, faktisk kan det være deilig å slippe å bestemme denne dagen. I dag tar du frem din kreative side og lar de kunstneriske talentene dine skinne.

Skytten 22/11-21/12 

Du føler deg rastløs, bekymret og nervøs uten å vite hvorfor. Det er mange følelser som river i deg, og det kan gjøre det vanskelig å fokusere på jobben. Skytten er vanligvis ikke like mottakelig for ytre signaler sammenlignet med for eksempel et vanntegn, men i dag er nervene dine utenpå kroppen.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du elsker julen, og det er en risiko for at du begynte julepyntingen allerede i november. For deg er hele denne uken en oppkjøring til julaften. Du starter allerede på mandag med å skape stemning gjennom julemusikk, juleskinke-smørbrød og håndverk. Det blir en kreativ mandag.

Vannmannen 20/1-18/2 

På denne dagen kommer et nytt bekjentskap inn i livet ditt. Det kan være et barn, et dyr eller en partner til et familiemedlem som du får møte. Det blir en dag fylt med sterke følelser, men også en ny virkelighet å ta inn. Kvelden handler om å tilpasse seg det nye.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag er det dobbel Fisk i stjernetegnet ditt, og det gjør det enkelt for kollegene dine å jobbe med deg. Du er tilpasningsdyktig og presser ikke dine meninger gjennom, men lar andre få ta plass. Dessverre kan du være veldig usikker på deg selv og ønske bekreftelse fra omgivelsene på at du gjør det rette.

Powered by Labrador CMS