horoskop

Dagens horoskop: Mandag 17. juni

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du føler deg stresset uten å vite helt hvorfor. Det er en følelse av at du holder på å gå glipp av noe viktig, og når du får denne typen følelse i kroppen, har du vanskelig for å slippe den. Du er en person som følger instinktene dine. Kvelden handler om et familiemedlem som har bekymringer.

Tyren 20/4-20/5

Du har stresset mye i det siste på jobben, men nå har du kommet til et punkt der du bestemmer deg for rett og slett ikke å gjøre mer enn du rekker. Det er slutt på overtid og korte lunsjpauser. Du er betalt for å gjøre jobben din, ikke alles andres.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er ikke i topphumør denne mandagen, og du løser problemet ved å holde deg unna. På den måten slipper du å konfronteres med personer som irriterer deg. Det positive er at når du er i dette humøret, blir du mer effektiv enn vanlig.

Krepsen 21/6-22/7

I dag får du en følelse som går imot fornuften, men som Kreps stoler du på din sjette sans, og det viser seg å være en god idé. Ofte når du får denne sterke fornemmelsen av hva du bør eller ikke bør gjøre, pleier du å ha rett. Kvelden handler om økonomi.

Løven 23/7-22/8

Det blir en ganske krevende start på uken hvor ingenting går som det skal. Løven er ofte for stolt til å innrømme at han har gjort feil, noe som gjør at det blir en prosess for deg å finne riktig vei selv. Siden du ikke vil spørre om veien, må du akseptere ordtaket: gjør om, gjør rett.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er uvanlig mye lidenskap i horoskopet ditt denne mandagen. Du legger alle kjedelige oppgaver til side og satser på å gjøre ting du brenner for. I dag vil du vise hvor kreativ og innovativ du kan være når du er i dette humøret. Sjefen din blir imponert over ideene dine.

Vekten 23/9-22/10

Du er veldig lettirritert denne mandagen. Vekten pleier å foretrekke å trekke seg unna fremfor å krangle, men det er en kollega som gjør deg rasende. Han er en dårlig lytter generelt og mot deg spesielt. I dag sier du faktisk ifra at det ikke er greit å oppføre seg slik.

Skorpionen 23/10-21/11

Du starter uken med Månen i ditt eget tegn, noe som forsterker lidenskapen og drivet i deg. I dag gjør du gjerne ting du brenner for, men du unngår oppgaver som er kjedelige og går på rutine. Dette er en bra dag å gå ut og møte nye mennesker. Du har lett for å ta kontakt.

Skytten 22/11-21/12

I dag har du ikke lyst til å jobbe sammen med andre. Så lenge du er for deg selv, går alt bra, men når du forventes å samarbeide, kan du bli litt grinete. Prøv å unngå situasjoner der du må være sosial. Noen ganger trenger man tid for seg selv, og i dag er en slik dag.

Steinbukken 22/12-19/1

Du ser ut til å ha vært ute på eventyr, og mandagen handler om å lande i virkeligheten igjen. Det blir en dag som handler om rutiner og om å fikse på jobben eller hjemme. Steinbukken elsker rutiner, de skaper trygge rammer, noe som gjør dette til en god start på uken.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er mye å gjøre denne tirsdagen, og du jobber med mennesker som har en annen døgnrytme enn deg. Det betyr at møter og treff ofte blir lagt til sen ettermiddag, og det opplever du som frustrerende. De fleste Vannmenn er morgenfriske, men du kan ikke begynne på ting før du har hatt møtene dine.

Fiskene 19/2-20/3

I dag tar en slektning opp et følsomt tema, og mye av det som blir sagt er sårende og unødvendig. Du blir lei deg og går i forsvarsposisjon, noe som knapt hjelper situasjonen. Du sier en hel del dumme ting i kampens hete, og etterpå angrer du deg.

Powered by Labrador CMS