horoskop

Dagens horoskop: Mandag 17. juli

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Det er sterke følelser i og rundt tegnet ditt akkurat nå, og det gjør at du kan oppleve deg selv som ekstra sensitiv. I dag konfronterer du et familiemedlem, men fordi du er så sårbar, føler du deg utsatt når vedkommende kritiserer deg. Du trekker deg tilbake og slikker dine sår i stedet for å stå opp for deg selv.

Tyren 20/4-20/5 

Du er sliten etter helgen, men prøver likevel å vise en fasade av godt humør. Det blir en ganske intens dag der det er bra at du holder hodet kaldt. På ettermiddagen får du ros fra en slektning eller sjef for innsatsen din i løpet av dagen. Kvelden blir moderat aktiv.

Tvillingene 21/5-20/6 

Det er mye vann og en sterk tilknytning til månen i tegnet ditt akkurat nå, og det gjør at et møte med en person fra fortiden din både blir sjokkerende og skaper følelsesmessig forvirring hos deg. Du trodde at du hadde begravd følelsene dine for denne personen, men det er snarere tvert imot.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag er det nymåne i Krepsens tegn, noe som påvirker deg ekstra sterkt. Du har allerede en emosjonell forbindelse til månen, og nå når den både er i Krepsens tegn og i sin nye fase, kan det bidra til at du blir emosjonelt ustabil. Du reagerer veldig sterkt på små ting i dag.

Løven 23/7-22/8 

I dag merker du nymånen spesielt mye siden den påvirker ditt følelsesregister og gjør deg mer følsom. Du kan reagere sterkt både på kritikk og personlige komplimenter. Du kan til og med være nær tårer når du ser på film eller hører historier.

Jomfruen 23/8-22/9 

Som en praktisk jomfru synes du det er vanskelig når følelsene tar over, og det er en ganske stor risiko for at de gjør det i dag. Du prøver å holde tilbake selv om du blir rørt av øyeblikkets alvor, men til slutt oversvømmer følelsene deg. Ikke vær flau over å være menneskelig.

Vekten 23/9-22/10 

Du har en venn som har en evne til å havne i trøbbel, spesielt når det gjelder forhold. Vedkommende blir destruktiv når ting går bra i livet hans/hennes, og da gjør vedkommende noe ubevisst som ødelegger. I dag prøver du å hjelpe vennen din med å reparere et ødelagt forhold.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag får du mye vann inn i tegnet ditt, og det kan påvirke flere ting i hverdagen din. Akkurat nå har du gode instinkter, så stol litt på magefølelsen din når det gjelder ulike valg. Det negative er at du kan reagere veldig heftig på små problemer. Du ser hindringer i stedet for muligheter.

Skytten 22/11-21/12 

Du innser at du har forsømt en venn og at du faktisk er lei deg for at du har avlyst møter med vedkommende så mange ganger. Nå er det opp til deg å rette opp situasjonen, og det gjør du best ved å gi en oppriktig unnskyldning og ved å avtale en tid som du faktisk sørger for å møte opp til.

Steinbukken 22/12-19/1 

Uansett om du arbeider eller har fri, går dagen fort. Du står opp tidlig og er sent i seng, og imellom fyller du dagen med mange forskjellige aktiviteter. Det blir en morsom, berikende og intens start på uken. En samtale fra en venn får deg til å reflektere over de kommende dagene.

Vannmannen 20/1-18/2 

På mandag har du vanskelig for å fokusere, spesielt hvis du jobber. Det kan være en omstilling i tidsplanen eller bare at du har vanskelig for å finne roen om kveldene. Unngå ting som krever nøyaktighet og konsentrasjon denne dagen, det gjelder også innen idrett og trening.

Fiskene 19/2-20/3

På mandag er du litt av et følelsesmessig vrak. Du føler mye i alle situasjoner, og noen ganger vet du ikke engang hvordan du skal håndtere de problemene som oppstår. Alt er tungt, og du synes at du kjemper mot vinden og at ingen forstår hvordan du har det.

Powered by Labrador CMS