horoskop

Dagens horoskop: Mandag 16. oktober

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag har du en tendens til å være negativ til alle ideer som ikke kommer fra deg. Du kan ha et høyt tempo i løpet av dagen, men bare hvis du får lov til å gjøre ting på din måte. Det er noe egenrådig, men samtidig lidenskapelig i stjernetegnet ditt. Kvelden handler om sterke følelser.

Tyren 20/4-20/5 

Etter en koselig helg blir mandagen litt av en brå oppvåkning til hverdagen igjen. Det er mye å holde styr på i løpet av dagen, og du kan føle deg litt forvirret. Når alle brikker faller på plass, roer du deg ned igjen. Kvelden innebærer en utfordring.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du er lidenskapelig engasjert i nesten alt du gjør i dag, og det betyr at du ikke alltid handler logisk, men heller følger hjertet i stedet for hodet. Selv om du sannsynligvis tar kloke beslutninger med hjertet ditt, er de kanskje ikke så gjennomtenkte som de burde være.

Krepsen 21/6-22/7 

Sjelden følger du en linje så sta som du gjør i dag. Du har en idé i hodet, og ingen kan få deg til å endre mening før du i det minste har prøvd å gjennomføre denne tanken i virkeligheten. Du motsetter deg all form for samarbeid i dag, og din innstilling kan forårsake problemer på jobben.

Løven 23/7-22/8 

På mandagen vil du være positiv, selv om du kan føle deg ganske trett denne dagen. Humøret er på topp, og du tenker at du kan klare det meste hvis du bare vil. Det er en god innstilling, men glem ikke å lytte til kroppen din. Det er sannsynligvis en grunn til at du føler deg utmattet.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du starter uken sterkt med mye energi. Mandagen handler om å komme i gang og unngå å henge deg opp i detaljer, noe du kan være ganske flink til. Om ettermiddagen tar du deg tid til å tilbringe tid med en venn du ser altfor sjelden.

Vekten 23/9-22/10 

I dag våkner du full av entusiasme og kreativitet. Du har fått en visjon i løpet av helgen, og den har vokst og tatt en mer konkret form i løpet av natten. Nå vil du bare få muligheten til å sette ideen din ut i livet. Du kommer til å trenge hjelp fra kollegene dine, så det gjelder å selge planene dine.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag føler du sterkt for å følge opp en idé du har, men du er ikke helt sikker på hvor du skal begynne. Ditt største problem er at du må samarbeide med en kollega som er mer strukturert enn deg, men du har vanskelig for å akseptere direktiver fra noen andre enn deg selv.

Skytten 22/11-21/12 

Du er en person som vanligvis kommer godt overens med de fleste mennesker, derfor er det ekstra overraskende når du har problemer med en kollega. Du og vedkommende har aldri vært de beste vennene, men i det siste har forholdet forverret seg. Du har sagt noe som du kanskje ikke var klar over, men kollegaen har tatt kritikken personlig.

Steinbukken 22/12-19/1 

På mandag er det "akkurat passe" som gjelder. Du balanserer arbeid, trening og søvn på en måte som passer deg. Du tar ting én ting om gangen i løpet av dagen og lytter nøye til kroppen din og dens behov. Dette blir en herlig og selvopptatt start på uken for deg. I dag forbereder du også ting som lunsjbokser.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du er ikke helt tilfreds med situasjonen på jobben akkurat nå. Det kan være for lite frihet, for mye arbeid eller altfor mange reiser. For deg er det viktig å kunne påvirke jobben din, så du kan vurdere å avtale et møte med en leder for å se om du kan få til en endring.

Fiskene 19/2-20/3 

Du har en masse energi i horoskopet ditt, og det merkes tydelig på mandag. I stedet for å være trøtt og treg som du vanligvis er i begynnelsen av uken, sprudler du av energi og idéer. Dra nytte av denne drivkraften fordi den vil forsvinne snart. Kvelden handler om et familiemedlem.

Powered by Labrador CMS