horoskop

Dagens horoskop: Mandag 16. januar

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Mandagen blir en dag med refleksjon og tanker om fremtiden. Du har innsett at du har kommet til et punkt i livet ditt hvor du kan ta et valg og det valget vil påvirke fremtiden din. En god dag for å diskutere ideene dine med vennene dine.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen er alltid litt rotete, men denne dagen er overraskende rolig og fin. Du har hatt tid til å forberede deg til uken, enten mentalt eller fysisk i helgen så på en måte har du et lite forsprang. I dag får du hyggelige tilbakemeldinger fra en sjef.

Tvillingene 21/5-6/20

Du nøler, bestemmer deg og nøler igjen. Dette er en usikkerhet du har lånt fra Vekten og det vil påvirke deg ganske mye denne uken. Du er ikke vant til å være så ambivalent og din usikkerhet kan påvirke ditt humør.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av mandagen prøver du å tenke praktisk. Det er ikke så ofte du har energi som dette i begynnelsen av uken, men akkurat nå er du i en god fase og det meste går din vei. Solen gir deg uvanlig mye energi og du får kreativitet av Månen.

Løven 23/7-22/8

Du er litt trist i dag og det er tydelig synlig på måten du integrerer med dine kollegaer. Grunnen til at du er har det sånn skyldes privatlivet ditt og at du er lav på energi. Vær ærlig med dine medarbeidere og fortell dem hvorfor du ikke har det bra.

Jomfruen 23/8-9/22

I dag tenker du fremover, men handler for nåtiden. Du har både en ganske umiddelbar plan og en litt mer langsiktig. Du vet at du skaper langsiktige muligheter gjennom å ta ansvar i nåtiden. En sjef ønsker å brainstorme ideer med deg, og det gjør deg både glad og stolt på samme tid.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av denne mandagen prøver du i grunnen bare å overleve. Det har vært en ganske vanskelig periode hvor du slet med både utmattelse og manglende motivasjon. Nå føler du at det er i ferd med å snu, men du er fortsatt ganske sliten og har problemer med å fokusere.

Skorpionen 23/10-21/11

Du tråkker på veldig såre tær i dag, og det kan skape en ganske anspent atmosfære på arbeidsplassen din. Du er ikke så flink til å be om unnskyldning, men i dag gjør du en innsats for å glatte over feilen din. Akkurat nå kan du ikke takle konflikter.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å ta ett skritt av gangen og ikke stresse. Du er ganske dårlig til å legge opp arbeidet ditt rasjonelt og metodisk, men i dag gjør du ditt beste. Du ønsker å vise at du kan være både drivende, kreativ og strategisk på samme tid.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er tilbake i virkeligheten igjen etter en kort pause og det føles både gøy og litt trist på samme tid. Du merker at du har en annen holdning til både livet, jobben og karrieren enn du hadde i fjor høst. Du føler deg rett og slett mer motivert.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er irritert på deg selv for å reagere så sterkt på en annens oppførsel. Nå bør du vite at vedkommende stenger deg ute med vilje for å gi seg selv litt mer plass. Du må akseptere at denne personen vil teste vingene sine uten deg.

Fiskene 19/2-20/3

I løpet av mandagen har du mange tanker du gjerne vil lufte med sjefen din. Dessverre er denne personen ikke tilgjengelig akkurat nå, og det skaper noen problemer for deg. Du vet ikke hvordan du skal gå frem med en bestemt oppgave. Kanskje du burde legge det på is til du kan få rådene du trenger.

Powered by Labrador CMS