horoskop

Dagens horoskop: Mandag 15. april

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du starter uken med Månen i Krepsens tegn. Dette er en dag der familien står i fokus. Du prioriterer til og med bort aktiviteter for å få tid til å være sammen med dine nære og kjære. Du har et dilemma eller et litt større problem som familien din hjelper deg med å løse. 

Tyren 20/4-20/5 

Du har massevis av energi de første dagene denne uken. Selv om mandagen fokuserer mer på å hjelpe en venn som har det tøft, sørger du for å få i gang flere prosjekter både hjemme og utenfor hjemmet. I dag får du også nyheter som angår en investering. 

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag kan du teste nye arbeidsoppgaver eller ha en introduksjon til et nytt system. Du er litt forsiktig i begynnelsen fordi du misliker å virke dum. Du vil ikke stille unødvendige spørsmål. En kollega tar på seg rollen som den som spør, og du kan lene deg tilbake og lytte til svarene. 

Krepsen 21/6-22/7 

Med Månen i ditt eget tegn kan du bli litt ekstra sensitiv i begynnelsen av uken. I løpet av mandagen har du både nært til latter og gråt. Unngå oppgaver i løpet av dagen som er utfordrende eller krever for mye tålmodighet. Ditt fokus er ikke på topp. 

Løven 23/7-22/8 

Du starter uken med et litt ustabilt forhold i hjemmet. Du har et familiemedlem som du ofte blir irritert på, hovedsakelig fordi dere ikke ser ting på samme måte. Både du og vedkommende er dårlige til å kompromisse, og ditt familiemedlem er dessuten ekstremt sta. Kvelden byr på aktivitet i form av sport. 

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag har du evnen til å blande deg inn i ting som ikke angår deg. Det kan være alt fra noe sjefene dine prøver å holde hemmelig til noe en venn anser som privat. Jomfruen er utmerket til å snoke, spesielt når nysgjerrigheten din er vekket eller når det gjelder ting du tror vil påvirke deg. 

Vekten 23/9-22/10 

I dag er du irritert og mister tålmodigheten ved den minste motgang. Det kan handle om for lite søvn, men også om at du grubler over en situasjon som ligger utenfor din kontroll. Prøv å unngå arbeidsoppgaver som du ikke er så sikker på. Kvelden handler om å hjelpe en venn. 

Skorpionen 23/10-21/11 

Du starter uken med massevis av vann i horoskopet ditt, noe som kan være bra i situasjoner der du trenger å være fleksibel. Det du ikke håndterer like bra, er kritikk, uansett om den er berettiget eller ikke. Du er veldig følsom i dag, spesielt når det gjelder arbeidet ditt.

Skytten 22/11-21/12 

Skytten liker vanligvis å være den som bestemmer, men ikke i dag. I dag foretrekker du å bli fortalt hva du skal gjøre og deretter utføre oppgaven. Du har så mange tanker som virvler rundt i hodet at du ikke har energi til å tenke på jobben. På denne måten får du god tid til å løse problemene dine.

Steinbukken 22/12-19/1 

På mandag har du høye ambisjoner. Du ønsker mye, og du har energien til å gjennomføre planene dine. Steinbukken er veldig ambisiøs og stiller høye krav til seg selv, men du liker følelsen av å ha jobbet hardt og få resultater. Kvelden dreier seg om et mål du har satt deg.

Vannmannen 20/1-18/2 

På mandag møter du mye motstand mot nesten alt. Du vil virkelig ingenting, men du vet også at motstanden din er midlertidig, så du biter tennene sammen og gjør det du må. Kvelden handler om utendørsaktiviteter sammen med et familiemedlem.

Fiskene 19/2-20/3 

Du stresser ikke denne mandagen. Uansett hvor mye du har å gjøre og hvor mange mennesker rundt deg som er stresset, holder du et jevnt og ganske lavt tempo gjennom hele dagen. Du er inne i en boble der ingenting når deg, noe som er ganske deilig.

Powered by Labrador CMS