Horoskop

14. september, 2020

Dagens Horoskop: Mandag 14. September

Slik blir din mandag.

Væren 21/3-19/4

I dag tvinges du til å ta tak i en oppgave du overhodet ikke liker. Det handler om å kunne ferdigstille noe på veldig kort tid og den oppgaven gjør deg stresset. Kvelden blir overraskende rolig.

Tyren 20/4-20/5

Du har en del å gjøre denne mandagen, så det er bra om du holder et høyt tempo allerede fra start. Du må være god på å lære deg nye ting og ikke være redd for at ting skal forandres. Du har behov for forandring i livet ditt! 

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en interessant dag der du lærer deg masse nytt. Du kjenner deg klar for nye utfordringer og du er ikke redd for å ta i et tak. I løpet av dagen får du støtte og hjelp fra en sjef som vil at du skal lykkes.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen blir annerledes. Det blir en interessant og lærerik dag der du får mulighet for å teste ut ideene dine i et litt mer praktisk miljø. I dag får du sjansen til å vise hva det er som fungerer i virkeligheten og hvilke ideer man bør legge fra seg. 

Løven 23/7-22/8

Du har vanskelig for å reagere på en venns forslag for du vet ikke helt hva han/hun forventer seg at du skal si eller gjøre. Han/hun kan være ganske så vanskelig å tolke og i dag er vennen din ekstra kryptisk i sine uttalelser. Denne personen har aldri vært så veldig god på kommunikasjon.

Jomfruen 23/8-22/9

Mandagen handler om å lytte og ta inn over seg informasjon. Iblant kan ting virke vanskeligere enn de egentlig er, og slik er tilfellet i dag. Når du først undersøker problemet, oppdager du at du faktisk kan mer enn du trodde.

Vekten 23/9-22/10

Du er en ganske så avslappet person og du synes det er  gøy å omgi seg med likesinnede mennesker. I dag er du med mennesker som ikke er spesielt avslappet eller spontane, og det gjør deg litt ille berørt.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å ha fokus og å se muligheter. Det blir en interessant og berikende dag, men mandagen kan også være krevende og tidvis stressende. Du stiller høye krav til deg selv og dine evner til å prestere.

Skytten 22/11-21/12

I dag prøver du å kommunisere med en venn som kan være veldig vanskelig å nå frem til. Du kjenner et behov for å få grep om den situasjonen du befinner deg i, men det er ikke like enkelt som det høres ut som. Kvelden byr på en hel del variasjon. 

Steinbukken 22/12-19/1

Du er lei av at det blir stilt spørsmålstegn ved alt du gjør. Akkurat nå har du ikke like mye ork eller tålmodighet som du pleier å ha, og det må omgivelsene dine akseptere. Kanskje har du akkurat blitt frisk igjen etter en tids sykdom, eller så er du i ferd med å bli syk. En venn savner deg veldig mye, og prøver å få kontakt med deg.  

Vannmannen 20/1-18/2

Du tar en ting om gangen og det er bedre enn når du stresser med mange ulike prosjekter samtidig. Det er enklere å fokusere på en ting av gangen, enn å gjøre litt her og der. Kvelden handler om familien.  

Fiskene 19/2-20/3

Du prater mye om følelser akkurat nå. Det er et forsøk på å reparere den skaden som har oppstått mellom deg og en venn den siste tiden. Dere to bør finne ut av dette før dere kan gå videre med deres relasjon. 

Relatert