horoskop

Dagens horoskop: Mandag 14. august

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På mandag kommer det inn en solid dose solenergi fra Løven, og dette vil øke helt til onsdag. Du føler deg energisk og full av ideer, så dra nytte av denne følelsen og gjør det beste ut av det. Kvelden dreier seg om en venn med personlige problemer.

Tyren 20/4-20/5 

I dag føler du deg sliten, og det er vanskelig å oppnå et godt tempo selv om du prøver. Vær litt snill mot deg selv. Helgen tappet deg, og det virker som om du nylig har vært litt dårlig. Lytt til kroppen din og unn deg pauser med jevne mellomrom.

Tvillingene 21/5-20/6 

På mandag tar du tak i alt du har hengt etter med på jobben. Du er både entusiastisk, energisk og organisert på samme tid. Det blir en morsom dag som går raskt, og en kveld som byr på en overraskelse og hyggelige nyheter.

Krepsen 21/6-22/7 

På mandag møter du dagen med herlig energi og en vilje til å prøve nye ting. Du er litt mer dristig enn vanlig, og det er både bra og dårlig. Kvelden dreier seg om å gjøre ting som involverer familien. Du ønsker å styrke båndet deres.

Løven 23/7-22/8 

På mandag er månen i Løvens tegn, og det er tydelig at du har en dobbel dose med ildenergi i horoskopet ditt. Du er ambisiøs, fremoverlent, nysgjerrig og viljesterk samtidig som du kan føle deg rastløs og utålmodig. Dagen dreier seg i stor grad om en intern konflikt på jobben.

Jomfruen 23/8-22/9 

Det er en sterk påvirkning av ild i ditt tegn i dag, og dette stresser deg opp og gjør det vanskelig å konsentrere deg. Du ser problemer der det egentlig ikke er noen, og du har en tendens til å bekymre deg for småting. Kvelden blir litt mer harmonisk, spesielt hvis du bruker den på en hobby.

Vekten 23/9-22/10 

Det er en styrke og fokus som hjelper deg både privat og på jobben. Når du må ta beslutninger, har du sjelden angret, noe som er ganske uvanlig for den tvilende Vekten. I dag kan du få en vanskelig oppgave fra en sjef, men stol på at magefølelsen din leder deg riktig.

Skorpionen 23/10-21/11 

På mandag skiller du deg ut og tar en beslutning som egentlig ligger utenfor ditt område. Du har bestemt deg for å vise hva du er i stand til, og dette kan både gi deg oppmerksomheten du ønsker og samtidig føre til tilbakeslag litt lenger frem i tid.

Skytten 22/11-21/12 

I begynnelsen av uken har du dobbel ildenergi i ditt tegn, og dette merkes på din positive innstilling og din vilje til å ta fatt på prosjekter. På jobben klarer du å få med kollegene dine på de ville ideene dine. Du overbeviser dem med sjarmen din. Kvelden blir interessant og byr på en overraskelse.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du er helt utmattet denne mandagen. Tempoet fra forrige uke har nesten knekt deg. Heldigvis har du evnen til å lade batteriene raskt, så en lat dag med minimal anstrengelse er nok til å få deg tilbake i toppform igjen.

Vannmannen 20/1-18/2 

Selv om det er mye energi i horoskopet ditt, ser den ut til å kjempe mot en påvirkning som indikerer dårlig helse. Du ser rett og slett ikke ut til å føle deg så bra i dag. Du er også stresset på grunn av en arbeidsrelatert sak, så du bryr deg ikke om hvordan du har det og jobber likevel.

Fiskene 19/2-20/3 

På mandagen har du massevis av energi i horoskopet ditt, og du sørger for å få unna mange kjedelige oppgaver som må gjøres. Dagen flyr avgårde, og du føler deg veldig produktiv. På kvelden treffer du venner eller familie. Du benytter sjansen til å gjøre ting etter jobben, nå som du har energi til det.

Powered by Labrador CMS