horoskop

Dagens horoskop: Mandag 12. februar

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Månen begynner i Værens tegn denne uken og det gir deg positiv energi. Du har driv og visjoner til tross for at det bare er mandag. Det er også en herlig humor og varme som tiltrekker nye bekjentskaper til din side. Kvelden handler om å bevege seg.

Tyren 20/4-20/5 

I dag er det ild i ditt horoskop og det gjør deg entusiastisk. Du kan være trøtt etter helgen, men du biter tennene sammen og setter opp en lystig fasade. For deg er det viktig å vise at du er positiv, spesielt på en mandag. I dag får du uttrykke din kreativitet på jobben, og det liker du.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du starter uken med en herlig overbevisning om at du er på rett spor og at valgene du har gjort fører deg fremover. I dag føler du deg uovervinnelig takket være den store mengden ildenergi som finnes i ditt tegn. Det blir en god dag hvor du får mye gjort både privat og på jobben.

Krepsen 21/6-22/7 

Du kan være litt negativ av deg, og da skjer det at du ikke ser alt som er bra med din nåværende situasjon. Prøv å fokusere på de positive tingene med arbeidet ditt i stedet for å grave deg ned i det som ikke er bra. Kvelden handler om en personlig beslutning.

Løven 23/7-22/8 

I dag samler du energi fra Solen og ilden. Det blir en fantastisk dag hvor du har energi til å gjøre nesten hva som helst så lenge du klarer å fokusere energien din på riktig måte. Det er en risiko for at du blir for ivrig, og da kan du bli litt rastløs i stedet. På kvelden passer det bra med intense aktiviteter.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag er du staheten selv, selv om du kanskje ikke ser det hos deg selv. Du synes kanskje at du er fleksibel og forståelsesfull overfor andres synspunkter, men sannheten er at du helt går i ditt eget spor. Denne staheten kommer av at du har fått ild i horoskopet, og det forsterker din stahet.

Vekten 23/9-22/10 

I dag ler du deg lykkelig over den ekstra energien som finnes i ditt horoskop. Du er inne i en ganske krevende periode på jobben, og du trenger kraft og energi for å komme deg gjennom dagene med humøret i behold. I dag ikke bare tar du igjen på jobben, du ligger også et skritt foran.

Skorpionen 23/10-21/11 

Det er lidenskap i ditt tegn, og den forsterkes av ilden og Venus' posisjon. Hvis du er forelsket, kan du helt gå opp i forholdet deres og glemme omverdenen. Som singel er det sannsynligvis en interesse som opptar all din oppmerksomhet, men det kan også være omtanke og kjærlighet til et familiemedlem.

Skytten 22/11-21/12 

I dag våkner du opp med massevis av ideer og en vilje til å endre ting, spesielt når det kommer til arbeidet ditt. Det blir en god dag hvor du får muligheten til å bruke litt av den overskuddsenergien du har ladet opp med i helgen. Kvelden byr på fysisk aktivitet.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du er en person som gjerne planlegger tiden din, og denne uken har du prioritert å jobbe hardt de første dagene slik at du kan senke tempoet mot slutten av uken. Du har også energi fra ild i horoskopet ditt, og det gjør det lettere for deg å drive deg selv. En god, men til tider stressende dag.

Vannmannen 20/1-18/2 

På mandag føles det virkelig bra. Det er en herlig energi i horoskopet ditt, og du driver deg selv frem uten å bli stresset. I dag kan du også få gjennomført noen viktige beslutninger i løpet av dagen.

Fiskene 19/2-20/3 

Det er en energisk energi i horoskopet ditt, og du starter ulike prosjekter uten å ha ro nok til å fullføre dem. Så snart ting begynner å flyte, blir du kjedelig og søker videre. Dette pleier å være et karakteristisk trekk hos Væren, men nå påvirker Værens rastløshet ditt tegn.

Powered by Labrador CMS