horoskop

Dagens horoskop: Mandag 11. mars

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På mandag er Månen i Værens tegn, og de doble energiene gir deg en sterk vilje og herlig entusiasme. I dag ønsker du virkelig å starte opp ulike prosjekter, bare sørg for at du ikke starter mer enn du kan fullføre. Kvelden utfordrer deg fysisk.

Tyren 20/4-20/5 

Det er mye å ta tak i denne mandagen, men heldigvis får du en energiboost fra ilden. Du har både energien og evnen til å ta seg av planleggingen for kollegene dine slik at de føler seg trygge på det dere gjør sammen.

Tvillingene 21/5-20/6 

På mandag er du veldig positiv og driven. Det er en vilje til å starte opp ting, og du føler deg sterk og uovervinnelig. Du har mange prosjekter på jobben, og det blir en skikkelig kickstart på uken. Det som kan skape problemer er at når du blir ivrig, har det en tendens til å gå for fort.

Krepsen 21/6-22/7 

Du føler deg uvanlig bra denne mandagen, og det er mye herlig energi i deg, og du setter i gang flere ting på jobben. I dag får du støtte fra en kollega i en intern konflikt. Det er en person som ofte starter ulike krangler, og i dag blir du ufrivillig dratt inn i det. Kollegaen din forsvarer deg.

Løven 23/7-22/8 

Denne mandagen bobler det av positiv energi i deg. Du er glad, sjarmerende og uimotståelig. En ny kollega blir blendet av din karisma og humor i dag. Du kan være på grensen til å flørte når du er i dette humøret, noe dine gamle kolleger vet om, mens nye personer oppdager det med tiden.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du kan lett bli småsur denne mandagen. Når du har mye ild i horoskopet ditt, blir du vanligvis litt mer skarp. Vanligvis merker du selv denne påvirkningen og demper den. I dag tenker du ikke engang over at du er gretten, du er så fokusert på å få ting gjort.

Vekten 23/9-22/10 

I dag er du overbevist om at din linje er den eneste rette og at alle andre tar feil. Det er sjelden at Vekten er så kompromissløs som du er i dag, men ingen kan få deg til å endre mening. Ellers en ganske stressende dag der du må håndtere sure kolleger.

Skorpionen 23/10-21/11 

Det er mye positiv energi hos deg i dag. Du har innsett at du faktisk liker mandager, i motsetning til mange andre. Mandagen er en uskrevet side i en ny uke, og hver mandag føles det litt som om du får en sjanse til å begynne på nytt. I dag møter du en fengslende person som du vil vite mer om.

Skytten 22/11-21/12 

Du har massevis av energi i ditt tegn i dag, og det kunne gitt deg en pangstart på uken, men akkurat i dag fører det til at du starter altfor mange ting samtidig og at du ikke har noen skikkelig kontroll. Dette er et problem som kan oppstå for ildtegn når det blir for mye ild i horoskopet.

Steinbukken 22/12-19/1 

Akkurat nå er det mange baller i luften samtidig for den litt ensrettede Steinbukken. Du kan synes det er vanskelig å sortere tankene når det er så mye å fokusere på. Det du trives best med er lister som du kan huke av slik at du føler at du har kontroll. Start gjerne dagen med å lage en liste.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag er det mye du skal rekke over. Du har ikke helt landet etter forrige ukes aktiviteter, men likevel forventes det at du kan levere svar som du ikke har. Her gjelder det å være bestemt og påpeke det urimelige i noen krav. Kvelden blir veldig tidlig for din del.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag vil du gjøre ting annerledes. Du er lei av rutiner og å gjøre ting på samme måte dag ut og dag inn. Det kan være små endringer, som å flytte lunsjen, snu arbeidsmetodene eller bytte oppgaver med en kollega; du kan også gjøre virkelig omfattende endringer i hverdagen din.

Powered by Labrador CMS