horoskop

Dagens horoskop: Mandag 11. desember

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Det er en herlig energi i horoskopet ditt denne mandagen. Du er ikke like treg som du pleier å være etter helgen, men føler deg klar for nye utfordringer. I dag kan en konflikt påvirke hvilke arbeidsoppgaver du velger å gjøre. Du påvirkes ubevisst av denne krangelen.

Tyren 20/4-20/5 

Du har masse energi og glede som du kan overføre til det meste i hverdagen din. Om mulig er du mye utendørs i dag. Den friske luften og kulden gjør deg overraskende klar i tankene. Hvis du jobber, kan du kanskje unne deg en spasertur etter arbeidstid bare for å bevege deg litt.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag fokuserer du på å ta igjen det tapte. Du var ikke så effektiv som vanlig mot slutten av forrige uke, og derfor ligger du etter. Siden det er energi og driv i horoskopet ditt, er det logisk å rette det mot å være produktiv, både hjemme og på jobb.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag har du vanskelig for å fokusere på det du har foran deg. Det er så mange tanker som snurrer rundt i hodet ditt, så du får ikke gjort så mye. Du trenger å ta noen beslutninger, men de er ganske vanskelige. Kanskje du bør diskutere tankene og ideene dine med en kollega?

Løven 23/7-22/8 

Som Løve er du naturlig fremoverlent, men i dag er det virkelig ekstra. Du tar plass, men du gjør det med sjarm og humor som får alle til å tilgi din litt brå stil. Dagen handler om å teste grenser, men også om hardt arbeid og en vilje til å prestere.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag får du ildenergi i horoskopet ditt, og det gir deg en herlig start på uken. Det kompenserer til en viss grad for mørket utenfor, og du føler at du kan takle mer enn vanlig på en mandag. Kvelden handler om å tilgi en venn for noe han eller hun har sagt eller gjort.

Vekten 23/9-22/10 

Denne mandagen er du sjarmen selv. Det er en varme og humor hos deg som gjør at alle du møter, dras til deg som fluer til en sukkerbit. Dette er en veldig bra dag å bli kjent med nye mennesker og å knytte kontakter. Kvelden handler om en seriøs samtale.

Skorpionen 23/10-21/11 

Det er ild og driv i stjernetegnet ditt i dag, og det gir deg følelsen av å kunne takle hvilke problemer som helst. Ingenting kan stoppe deg, og ingen vil stoppe deg. En god følelse å starte uken med. Kvelden handler om aktivitet og å jobbe for helsen din.

Skytten 22/11-21/12 

Det er dobbel ildenergi i horoskopet ditt denne mandagen, og det får deg nesten til å koke over. Du vil være med overalt og blander deg inn i ting som egentlig ikke angår deg. Selv om intensjonen din er god, kan det skape en viss irritasjon. Prøv å begrense deg litt.

Steinbukken 22/12-19/1 

Denne mandagen ønsker du så mye. Det kan gjelde både arbeid og personlige ting. Det strømmer energi inn i horoskopet ditt, og det merkes ved at du er opplagt fra morgen til kveld. I dag setter du mål for 2024 og utforsker ideer knyttet til fremtiden.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du befinner deg i en intens, krevende og hektisk atmosfære i dag, og du må gi deg selv tid til å lande i denne situasjonen. I dag er ikke dagen for å ta avgjørende beslutninger, utsett dem et par dager slik at du får muligheten til å skaffe deg litt mer informasjon.

Fiskene 19/2-20/3 

Du er bekymret uten å vite hvorfor. Det er en følelse av stress og hastverk, og du kan ikke sette fingeren på hvor den følelsen kommer fra, siden tempoet hjemme og på jobben er relativt rolig. Det kan være en forvarsel om roen før stormen.

Powered by Labrador CMS