horoskop

Dagens horoskop: Mandag 10. juni

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du er i et strålende humør denne dagen. Det er en leken, nesten litt rampete energi som påvirker tegnet ditt, og det gjør at du både tuller mer enn vanlig og er veldig varm, både mot fremmede og mot kolleger og familie. Det blir en god start på uken.

Tyren 20/4-20/5 

Denne dagen handler ikke om å se problemer, men om å finne løsninger på de utfordringene du møter. Mye i hverdagen blir enklere hvis du prøver å unngå å se problemer og i stedet ser det som utfordringer, spesielt når det kommer til jobben din.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du pleier å være en ganske ærlig person, men i dag sier du alt uten filter, noe som kan skape problemer. Det er ikke alle som setter pris på ærligheten din, spesielt ikke når det gjelder ting du ikke har blitt spurt om. Husk at du ikke lyver bare fordi du ikke kommenterer visse ting.

Krepsen 21/6-22/7 

Du er i godt humør og energisk, men det som er negativt er at du lett blir overtent og da har du en tendens til å stresse for at alt skal gå så fort. Prøv å ta pauser og roe deg ned, spesielt når du opplever en kombinasjon av eufori og stress. Kvelden blir interessant.

Løven 23/7-22/8 

Med Månen i Løvens tegn har du alt å vinne og ingenting å tape denne mandagen. Du sjarmere alle du møter og får menneskene rundt deg til å føle seg levende. Det er en herlig og drivende energi i tegnet ditt, noe som gjør dette til den beste dagen å ta på seg ulike utfordringer.

Jomfruen 23/8-22/9 

Det er en vilje og intensjon om å gjøre noe bra med denne dagen, men du klarer ikke helt å holde det tempoet du ønsker. Det har vært stressende uker innimellom, så energien kommer ikke selv når du har motivasjonen. Vær snill mot deg selv og lytt til kroppen din.

Vekten 23/9-22/10 

Det er en masse god energi denne dagen og en vilje til å oppnå ting, men du vet ikke helt hvordan du skal legge opp dagen. Vekten er vanligvis ubesluttsom, og i dag har du ekstra vanskelig for å komme i gang. Kvelden handler om å våge å ta opp et sensitivt tema med partneren din eller en nær venn.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du har en masse ildenergi i horoskopet ditt i begynnelsen av uken, og det driver deg og får deg til å bli mer fokusert på jobben. På mandagen opplever du flyt både i det du gjør og i andre typer situasjoner. Dette er en dag da du rett og slett har marginene på din side.

Skytten 22/11-21/12 

Du begynner uken med en dobbel dose ild i horoskopet ditt, og det kan stresse deg til å ta beslutninger som du egentlig ikke er moden for å ta. Noen avgjørelser bør få vokse frem over tid, det er da du innser hva som betyr mest for deg. Kvelden handler om å være i bevegelse.

Steinbukken 22/12-19/1 

Det blir en magisk start på uken for Steinbukken, spesielt for de som er på reise eller jobber i et nytt miljø. På mandagen leker livet. Du møter spennende mennesker og ser vakre omgivelser. Dette blir en dag hvor du helt og holdent lever i øyeblikket.

Vannmannen 20/1-18/2 

Mandagen handler om å løse noen andres problem. Du har en del saker å ta tak i denne dagen, og det gjelder å kunne fokusere på de rette tingene. Det er tempo og orden som gjelder. På ettermiddagen skal du forsøke å hjelpe en yngre person som ikke er like hendig som deg.

Fiskene 19/2-20/3 

Mandagen blir en skikkelig god start på uken. Du har en masse kreative ideer som du ikke kan vente med å omsette fra tanke til virkelighet. Det er ofte når du har litt avstand til arbeidet, som i løpet av helgen, at du får dine beste innfall. Kvelden handler om å kunne lese en fremmed.

Powered by Labrador CMS