horoskop

Dagens horoskop: Mandag 1. april

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Denne dagen blir herlig og avslappet. Du tilbringer tid med familie, slekt eller venner. Forvent en del spillopper i dag. Du pleier å være en mester på å lure andre, så i dag vil du få igjen for tidligere år. Det er også en mulighet til å finne et virkelig godt kjøp i dag. 

Tyren 20/4-20/5 

Mandag handler om familien og å gjøre ting sammen, gjerne utendørs. Du har blitt litt av en friluftsperson denne vinteren, og nå som våren er her, er det ekstra koselig å gå tur i skog og mark. Få tegn får like mye energi av naturen som nettopp Tyren. 

Tvillingene 21/5-20/6 

Mandag handler om familie og å slappe av før hverdagen begynner igjen. Dagen byr på en del aktivitet, og du synes det er gøy å være i aktivitet. Hvis du kjenner barn eller har egne, vil mye av dagen dreie seg om dem. Kvelden blir litt mer sofistikert. 

Krepsen 21/6-22/7 

I dag er det venner og familie som gjelder. Du nyter å kunne tilbringe tid med dine nære og kjære. Det blir en herlig dag der du foretrekker utendørsaktiviteter hvis været tillater det. I løpet av dagen møter du en gammel bekjent, og deres møte vekker sentimentale minner. 

Løven 23/7-22/8 

I dag vil du gjerne gjøre ting sammen med andre, enten det er familie, venner eller til og med kolleger. Det blir en morsom og sosial dag der fokuset ligger på å ha det gøy heller enn å jobbe. En venn tar kontakt med morsomme nyheter om noe dere planlegger sammen. 

Jomfruen 23/8-22/9 

På mandag har du det utmerket. Du har en herlig energi i horoskopet ditt, og det gjør at du starter ulike prosjekter hjemme. Du tar gjerne hjelp fra familie og venner, og du sprudler med mer eller mindre realistiske ideer. Kvelden handler om å kunne være spontan. 

Vekten 23/9-22/10 

I dag skjer det noe som får deg til å måtte planlegge dagen ganske mye på nytt. Vanligvis er du fleksibel og har ingen problemer med å endre planer, men ikke i dag. Du påvirkes av Steinbukkens tegn, og det gjør deg ganske rigid i måten du tenker på. Kvelden blir koselig. 

Skorpionen 23/10-21/11 

Du trenger frisk luft, lys og frihet, så du flykter hjemmefra ut i naturen eller utforsker bymiljøet. Mange Skorpioner trives bra med å tilbringe denne dagen alene, men noen synes det er koselig å tilbringe dagen med en nær venn eller partner.

Skytten 22/11-21/12 

Du er glad, leken og spontan denne mandagen. Hvis du også har fri, kan mye av tiden din dreie seg om barn og dyr. Du vil leke og ha det moro, og da er det ingenting bedre selskap. I løpet av dagen får du ros for din evne til å slappe av og leve i øyeblikket.

Steinbukken 22/12-19/1 

Det er mange personer du ikke har rukket å møte den siste tiden, både venner og familie. Steinbukken er veldig nøye med å holde kontakten, og i dag griper du sjansen til å ta igjen en del av disse personene, enten ved å møtes eller bare snakke litt på telefonen.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag blir det en skikkelig familiedag der du både tilbringer tid med dine nærmeste og den litt større familien. Det blir en livlig, sosial og morsom dag som går fort. Kvelden dreier seg om god mat og mange morsomme historier fra noe du har opplevd ganske nylig.

Fiskene 19/2-20/3 

Det er mulig å avslutte et vennskap, og det er noe du vurderer denne mandagen. Du har en venn som har vist seg å være ganske falsk, og gjør aldri noe som ikke gavner dem selv til slutt. I dag blir du nok lei av denne manipulative oppførselen og sier ifra.

Powered by Labrador CMS