horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 9. september

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Lørdagen handler om et løfte du har gitt til et familiemedlem. Du er usikker på om du vil kunne holde det du har lovet, men du prøver å finne en alternativ løsning som vedkommende kan sette pris på. Din omsorg blir svært verdsatt. Kvelden blir hyggelig og sosial.

Tyren 20/4-20/5 

Lørdagen blir en skikkelig kosedag, spesielt for Tyrene som ikke må jobbe. Dagen dreier seg om god mat og hygge. Du er gjerne aktiv denne dagen, enten det er shopping, kulturelle aktiviteter eller å være ute i naturen. Kvelden handler om å tilbringe tid aktivt med familien.

Tvillingene 21/5-20/6 

Lørdagen handler om din nærmeste krets, enten det er din familie eller dine nærmeste venner. Ikke alle Tvillinger har et nært forhold til sin familie, men siden du er sosial og trenger mennesker rundt deg, bytter du ut familien med venner hvis det passer bedre for deg. Det blir en herlig dag hvor du kan slappe av.

Krepsen 21/6-22/7 

Lørdagen blir en varm, familieorientert dag. Kanskje skjer det ikke så mye akkurat nå, men for deg er muligheten til å tilbringe tid med dine nærmeste svært verdifull. I løpet av dagen går du gjennom økonomien din og lager et budsjett for høsten.

Løven 23/7-22/8 

Denne dagen ser ut til å dreie seg om feiring av noe slag. Det kan være et familiemedlem, en slektning eller en nær venn. Du liker fest, party og sammenkomster så lenge det innebærer god mat eller snacks og hyggelig samvær. Kvelden handler om å gjøre ting for noen andre.

Jomfruen 23/8-22/9 

Lørdagen blir rolig og koselig. Du tilbringer tid med en venn du ikke har sett på lenge, og det blir en morsom gjenforening. I dag venter også nyheter som angår økonomien. Dette er en melding som kan hjelpe eller hindre en forretning du vurderer å gjøre. Jomfruen handler alltid ut fra lommeboken sin.

Vekten 23/9-22/10 

I dag vil du gjerne være utendørs, frisk luft gjør deg godt og hjelper deg å tenke klarere. Det er et problem du grubler på, og det involverer en kollega. Det ser ut til å være en kjemi mellom dere, men spørsmålet er om du virkelig ønsker at denne kjemien skal eksistere, det kan avhenge litt av om du er singel eller ikke.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag er en hobby eller en kreativ interesse i fokus. Dette startet som bare en morsom ting, men over tid har du innsett at du faktisk har et talent som du ønsker å utvikle. I dag får du muligheten til å ta talentet ditt et skritt videre. Kvelden kan by på romantikk.

Skytten 22/11-21/12 

I dag er du veldig sosial og vil ikke være alene. Hvis du ikke allerede har planer, sørger du for å lage noen for dagen. Du vil gjerne ut og ha det gøy, men det viktigste i dag er å møte mennesker. I løpet av dagen får du høre ganske sjokkerende sladder fra en venn.

Steinbukken 22/12-19/1 

Lørdagen blir koselig med fokus på god mat og hjemmekos. Det blir kanskje ikke så aktivt som du først hadde tenkt, men du vet at kroppen din trenger hvile av og til, og i dag er en slik dag. Det blir mye familie, sladder og matlaging denne lørdagen. På kvelden mottar du en uventet tekstmelding.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag befinner du deg i en ganske ukjent setting, og det får deg til å føle deg usikker. Du er et sted der en annerledes kultur kolliderer med alt du er vant til. Dette kan være mennesker fra en annen bakgrunn eller aldersgruppe. Den beste måten å unngå ubehageligheter på er å tilpasse deg raskt.

Fiskene 19/2-20/3 

Det er en anspent stemning mellom deg og en venn. Det kan være en partner eller noen andre som står deg nær. Problemet mellom dere er at du ikke er ærlig om hva du føler. Du bagatelliserer følelsene dine og lar vennen/partneren få det som vedkommende vil, på din bekostning.

Powered by Labrador CMS