horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 9. mars

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På lørdag ønsker du å utforske og oppdage nye ting. Det kan være i ditt nærmiljø eller ved å ta en tur litt lenger unna. For deg handler dagen om å la sjelen få sitt. Det kan være vakre naturomgivelser, en koselig byvandring eller noe kulturelt som en festival.

Tyren 20/4-20/5 

På lørdag tar du tingene ett skritt av gangen. For deg handler dagen om å være organisert og føle deg praktisk. Du har noen saker, både arbeidsrelaterte og personlige, som du vil få unnagjort. I dag får du informasjon om en venn som kan hjelpe deg med å ta en beslutning.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du har noe du må gjøre som du synes er kjedelig og som du har unngått så lenge som mulig. I dag har du ikke noe valg, du må bare bite i det sure eplet. Det blir en kamp mot klokken siden du, som vanlig, er ute i siste liten. Kvelden kan by på en uventet invitasjon.

Krepsen 21/6-22/7 

Du har stått og veid mellom to veier å gå, den ene er enkel men ikke så utfordrende, mens den andre vil kreve mye av deg. I dag tar du din beslutning basert på en moden vurdering, og det viser hvor langt du har kommet i din selvforståelse.

Løven 23/7-22/8 

Selv lørdagen handler om å være med den samme gruppen som i går. Det blir en morsom og annerledes dag fordi disse menneskene utfordrer dine fordommer og får deg til å gjøre ting du vanligvis unngår. Det er bra for deg å komme ut av komfortsonen og utfordre deg selv.

Jomfruen 23/8-22/9 

Som de fleste jordtegn har du familien din nær, enten i virkeligheten eller i hjertet. I dag møter du dine nære hvis du kan, ellers setter du av tid til å snakke med dem på telefonen, skrive et brev eller en lengre tekstmelding. Mye av denne dagen handler om din forbindelse til familien din.

Vekten 23/9-22/10 

I dag tar du fatt på en fysisk utfordring. Vekten er kanskje ikke kjent for sine idrettsutøvere, men du synes det er litt gøy med sport. I dag prøver du noe nytt og utfordrende, og det kan hende at du avslutter dagen med litt støle muskler. En slektning har morsomme nyheter å fortelle.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag bør du si nei, ikke bare en gang, men flere ganger. Du blir lett overtalt til å gjøre ting du egentlig vil avstå fra, så dette er en perfekt anledning til å øve på å si nei. Se til ditt eget beste og ikke alle andres behov for en gangs skyld. Kvelden ser ut til å by på middag eller fest.

Skytten 22/11-21/12 

I dag er du på vei til å gjøre noe veldig impulsivt, som kunne resultere i et litt større tap. Heldigvis har påvirkningen fra jord i begynnelsen av uken lært deg å undersøkelse før du fullfører en avtale. Fakta snakker for seg selv, og i dag redder nettopp fakta deg.

Steinbukken 22/12-19/1 

Hele denne dagen blir en slags gjenforening. Du tilbringer tid med venner som du ikke ser like ofte lenger, og det blir en morsom dag som går fort. Kvelden bringer med seg en spontan invitasjon og en sjanse til å møte noen som interesserer deg mer enn du vil innrømme.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du har havnet etter skjemaet, og nå vil du ta igjen det tapte. Det blir en begivenhetsrik dag der du sørger for å få unnagjort en rekke små ærend. Dagen handler også om familie, sosialt samvær og moro. Kvelden byr på et par historier. Det blir en koselig og morsom kveld.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag slår Nymånen til med full styrke i Fiskenes tegn. Ettersom det dessuten er en supermåne, vil du bli berørt på flere måter. Nymånen handler om forandringer og muligheten til å gå videre. Dette blir en interessant og følelsesladet dag.

Powered by Labrador CMS