horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 9. desember

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Nøkkelordet for lørdagen er lidenskap. Det kan være at du er lidenskapelig opptatt av en hobby, at du er nyforelsket eller ulykkelig forelsket. Uansett hva som opptar tankene dine, vil du tilbringe det meste av lørdagen med din besettelse. I løpet av dagen kan du få en invitasjon av noe slag.

Tyren 20/4-20/5 

Lørdagen blir en koselig dag der du helst tilbringer tid med dyr eller barn. Det ukompliserte i den typen relasjoner får deg til å føle deg bra og leve mer i øyeblikket. I dag tar du en beslutning angående et kjæledyr. Det kan være et nytt familiemedlem eller et eksisterende kjæledyr.

Tvillingene 21/5-20/6 

På lørdagen unner du deg å gjøre noe du synes er virkelig morsomt, men som du ikke får tid til så ofte som du skulle ønske. Dette er din belønning til deg selv. Det kan være alt fra en hobby, til en shoppingrunde eller en tur i ditt favorittområde. Det blir en herlig dag.

Krepsen 21/6-22/7 

Du føler deg rastløs og urolig, så å holde deg aktiv i dag er en smart måte å takle disse følelsene på. Det handler om at du føler at det er endringer på vei inn i livet ditt, og det skaper nervøsitet hos deg.

Løven 23/7-22/8 

I dag summerer du mye av året som har vært. Det handler først og fremst om å se hva som har vært bra, hva du kan forbedre og hvilke mål du ikke har nådd. Denne oppsummeringen hjelper deg med å planlegge fremover mot det kommende året. I dag begynner du også å tenke på ferie og fritid.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du har tenkt på noe en stund, og i dag bestemmer du deg for hva og hvordan du vil gå frem. Det er bra at du har kommet frem til en beslutning, men glem ikke familien din. Selv om dette først og fremst angår deg, kan det påvirke flere personer enn bare deg selv.

Vekten 23/9-22/10 

Lørdagen blir sprø og kald. Du er gjerne utendørs og nyter vinterværet. Disse dagene handler for deg om en herlig vinterfølelse og å være sammen med venner på en avslappet måte. Du unngår alle "må" og gjør bare det du har lyst til denne dagen.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du er kanskje ikke en perfeksjonist, men du liker ikke å gjøre feil. Du anser deg selv som veldig lærevillig, så derfor blir du irritert når ting ikke går slik du tenkte når du prøver noe nytt. Kvelden blir morsom, men rolig. Du trives best hjemme med venner eller familie.

Skytten 22/11-21/12 

På lørdagen prøver du å utfordre deg selv til å prøve nye ting. Det kan være en fysisk utfordrende hobby, å gjøre noe alene der du må samhandle med mennesker du ikke kjenner, eller å kaste deg inn i et tålmodighetskrevende prosjekt hjemme.

Steinbukken 22/12-19/1 

Hvis du har muligheten, omgir du deg med barn eller dyr i dag. Du trives best i selskap med individer som lever i øyeblikket. Hvis du jobber, fokuserer du på å være effektiv, men kollegaene dine kan ha andre planer. Kvelden handler om vennene dine og deres ideer.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du har vært litt naiv når det gjelder en yngre slektning. Du har nektet å se tegn på bekymring eller endringer, men i dag får du fakta som du ikke kan lukke øynene for. Dette er bra; det kan hjelpe deg med å handle før ting blir verre. Noen ganger trenger man en vekker.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag vil du gjerne ta en tur til et museum, et julemarked eller et hyggelig sted. For deg handler det mer om vakre omgivelser, kos og å tilbringe tid med dine nære og kjære enn selve aktiviteten. Det blir en herlig dag med nye inntrykk. Nyt dagen.

Powered by Labrador CMS