horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 8. juni

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag er det mye familie og nære venner i horoskopet ditt. Du synes å oppleve en trygghet i å omgi deg med kjente ansikter. Etter en uke med mye nytt, trenger du å slappe av i en omgivelse du kjenner, med personer du elsker. Det blir en bra lørdag.

Tyren 20/4-20/5 

Lørdagen kretser rundt venner og å ha det gøy. Du kan være spontan i dag, enten ved å finne på noe på kort varsel som en spontan piknik eller en utekveld med kollegene. Vanligvis kan Tyren være litt av en hjemmekjær, men ikke i dag. I dag vil du ut og feste.

Tvillingene 21/5-20/6 

Lørdagen handler om å kjøpe ting. Det kan være alt fra klær til ting til hjemmet. Du beveger deg gjerne i bymiljø denne dagen og du omgås med en venn som også vil shoppe. Sammen bruker dere mer penger enn dere hadde tenkt, men dere er likevel fornøyde når dagen er over.

Krepsen 21/6-22/7 

Lørdagen handler om et miljøskifte. Kanskje er du på utflukt eller bortreist denne dagen. Du opplever inspirerende steder og møter interessante mennesker som har historier som berører. Kvelden byr på god, men litt annerledes mat.

Løven 23/7-22/8 

Du har et prosjekt hjemme som har blitt liggende for lenge, men i dag har du både energien og viljen til å ta tak i det, og det kommer til å bli riktig bra. Noen ganger kan ideer vokse når de får ligge på is en stund. På ettermiddagen venter nyheter fra en venn.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du planlegger en veldig aktiv helg, og det kommer til å gi deg masse herlig energi. Bare pass på at du ikke tar på deg for mye. Du trenger tid til å hvile og ta det med ro. Det er nok å gjøre på jobben, så du trenger en viss mengde passivitet i helgen.

Vekten 23/9-22/10 

I dag skal du ikke følge hjertet ditt, men du skal handle praktisk og fornuftig, noe som ikke alltid er så enkelt for en følsom Vekt. Prøv å være objektiv og finne det som er best for situasjonen, ikke det du instinktivt synes er den beste løsningen på problemet.

Skorpionen 23/10-21/11 

For å kunne håndtere alt som skjer på jobben akkurat nå, er det viktig at du tar helgene til å slappe av ordentlig. Som Skorpion kan du slappe av på en aktiv måte med idrett, hobby eller generell trening. Hjernen din stenger av når du beveger deg, og du har en tendens til å helt gå opp i nuet.

Skytten 22/11-21/12 

Lørdagen fokuserer i stor grad på de sosiale aspektene, å møte mennesker og ha det gøy. Det blir en herlig, minneverdig dag selv om det ikke bare er moro. Du forventes å bidra til visse aktiviteter i dag, og det er ingen vits i å prøve å snike seg unna.

Steinbukken 22/12-19/1 

Lørdagen blir en morsom dag som byr på nye omgivelser og herlige opplevelser. I dag slipper du hemningene og prøver å bare være i nuet. Steinbukken har vanligvis et sterkt kontrollbehov, så det er nyttig for deg å gi slipp, om enn bare for noen dager.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag er det mye familie som gjelder. Dere gjør ting sammen, og det er aktiviteter som passer for alle, gammel som ung, kjæledyr som barn. Det blir en koselig dag hvor fokuset ligger på å bare nyte hverandres selskap. Det er ellers sjelden at alle har tid til å møtes.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag ryker du sammen med en slektning eller familiemedlem. Det handler om at dere er uenige i grunnleggende spørsmål og at begge prøver å overbevise den andre om at de tar feil. Det som kan løse denne konflikten er om dere begge kan bli enige om at det er greit å være uenige.

Powered by Labrador CMS