Dagens Horoskop: Lørdag 8. Februar

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag er du veldig fokusert. For deg handler dagen om å vinne, men også om å støtte noen du tror på. Ettermiddagen blir sosial og veldig livlig. Om kvelden får du høre noen nyheter som både overrasker deg, og som gjør deg litt trist.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir spennende, men samtidig ganske hverdagslig. Du bruker dagen på noe som har med hjemmet å gjøre. Det ser ut til at du planlegger å flytte eller at du står ovenfor et prosjekt av noe slag. Ettermiddagen byr på spenning.

Tvillingene 21/5-20/6

Du synes det er gøy å vise familien din ditt sanne jeg. Det er ikke ofte du får mulighet for å uttrykke deg så kreativt som du faktisk gjør i dag. Ettermiddagen blir morsom, annerledes og litt eventyrlig.

Krepsen 21/6-22/7

Du vet at du har mye å håpe på, samtidig som du ikke vil være altfor optimistisk. Du er redd for å bli skuffet, så derfor velger du å holde følelsene dine for deg selv. Kvelden byr på varierende underholdning.

Løven 23/7-22/8

I dag tar du tak i et problem som har irritert deg lenge, men som du av ulike grunner ikke har gjort noe med. Nå får du sjansen til å endelig gjøre en forandring og du gleder deg til å få en ny start. Kvelden blir interessant og veldig dramatisk.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne lørdagen håper du på litt flaks. Du føler du hadde trengt å ha oddsen på din side. Du deltar eller gjør noe som medfører en viss risiko, og det er den risikoen du vil minimere ved å ha skjebnen på din side. Kvelden blir informativ.

Vekten 23/9-22/10

Iblant gjør du ingenting, men allikevel får du skylden for at visse ting skjer. Du blir irritert på en venn for at han/hun aldri ser seg selv i hva som skjer. Han/hun er en fantastisk person, men har ikke så mye selvinnsikt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du leker deg med kreativiteten din i dag. Det kan være snakk om en hobby, at du shopper klær eller holder på å innrede noe hjemme. Uansett, får du utløp for din kreativitet og du får brukt din evne til å se skjønnheten i alle detaljer.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir intensiv, men morsom. Du nyter å omgås med venner og tiden går veldig fort. Et problem du har med en venn, blir veldig tydelig denne lørdags ettermiddagen. Du må se realiteten i hvitøyet og gjøre noe med denne situasjonen.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen i dag handler om deg på mange ulike måter. Du er nervøs for at du ikke strekker til, men om du er flink, kan du nå så langt du vil. En venn støtter deg i dag og hans/hennes støtte blir også nøkkelen til din suksess. Kvelden handler om å slippe seg løs og å ha det gøy.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er irritert på en person som ikke forstår seg på dine resonnementer. Du har ved flere tilfeller prøvd å nærme deg denne personen på en ydmyk måte, men denne personens negative innstilling til det meste, gjør deg sur. Ettermiddagen byr på spenning og fantastiske nyheter.

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt irritert på en venn for at han/hun velger å ta vennen din sitt parti. Det er din venn, så du synes han/hun burde være mer lojal mot deg og ikke gå i mot deg uansett hva han/hun egentlig tenker.

Powered by Labrador CMS