horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 7. januar

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen handler om å si ja til det uventede og ikke la egne fordommer danne en vegg som strekker seg mellom deg og nye eventyr. Du var modigere før Corona, men nå har du blitt litt mer forsiktig.

Tyren 20/4-20/5

I dag tar du det med ro og tilbringer tid med familien din. Det blir en rolig dag der du hovedsakelig nyter livet og ikke gjør så mye i det hele tatt. Noen ganger trenger man en dag hvor du bare er uten å ha forventninger, verken til deg selv eller andre.

Tvillingene 21/5-6/20

I dag tvinger du deg selv til å innrømme at du har tatt feil og det svir. Du er ikke en person som beklager, men i dag føler du deg tvunget til det. Selv om det er litt ydmykende, er det også fint å faktisk kunne innrømme at ting ble feil.

Krepsen 21/6-22/7

Lørdagen handler om vennskap, kjærlighet, om å slippe noen inn i livet ditt, men også om å kunne sette grenser. Det blir en lærerik og til dels tøff dag der du innser en ting eller to både om deg selv og vennene dine. Kvelden handler om humor.

Løven 23/7-22/8

Det er latter og eventyr i tegnet ditt, spesielt hvis du er i utlandet. Du får mest mulig ut av denne dagen og du lar ikke et øyeblikk gå fra deg hvor du ikke nyter. Dagen handler også om å kunne møte fremmede på samme måten som du møter en venn på.

Jomfruen 23/8-9/22

Du er ganske opprørt i dag, men du gjør ditt beste for å skjule følelsene dine fordi du vet at det ikke hjelper å gå rundt og være irritert. Din strategi er å lure deg selv til at du er fornøyd til det punktet at du faktisk tror på det. En strategi som fungerer.

Vekten 23/9-22/10

Det er humor og glede i denne lørdagen. Du møter venner, koser deg og nyter livet og dagen. Det blir en nydelig og energigivende lørdag hvor du kan åpne opp og tørre å vise følelsene dine.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag befinner du deg i en situasjon hvor du føler deg ukomfortabel, men du gjør fortsatt ditt beste for å by på deg selv. Du kan være utrolig sjarmerende når du vil og i dag vil du virkelig. Et nytt bekjentskap blir trollbundet av din utstråling.

Skytten 22/11-21/12

Du tar en person for gitt, og i dag slår det tilbake. Denne personen er lei av at du hele tiden forventer at de skal være tilgjengelig. Du vil bli overrasket over denne reaksjonen, samtidig som du forstår hvor den kommer fra. Noen ganger har du behandlet din venn dårlig.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å konkurrere både om fremtiden og for deg selv. Det kan være en konkurranse, men også en kamp i overført betdyning som utspiller seg. Uavhengig av resultatet handler dagen om å gjøre sitt beste og om å tørre å utsette seg selv for en risiko om å muligens tape.

Vannmannen 20/1-18/2

Du feirer med en venn i dag. Det kan være en bursdag, et jubileum eller bare at dere to liker hverandre. Det blir en morsom og litt annerledes dag hvor du gjør en innsats for å gjøre vennen din glad. Kvelden handler om en sterk emosjonell opplevelse.

Fiskene 19/2-20/3

Du blir sint når du ikke får det som du vil og det er ganske barnslig oppførsel. Fisken har mange kvaliteter, men å opptre som en voksen er ikke alltid en av dem. Grunnen til at du oppfører deg som du gjør, er nærheten til følelsene dine.




Powered by Labrador CMS