horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 6. mai

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag føler du deg mye mer som deg selv, og hvis du har muligheten, unner du deg en skikkelig sovemorgen. Denne dagen handler om venner og familie. Det kan være en fest eller bare at dere møtes og har det hyggelig. I dag vil du gjerne være utendørs hvis været er på din side.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen blir lang og intens. Du har mye å gjøre, og det er ikke sikkert at du rekker alt du har planlagt. I løpet av dagen tar du også tak i prosjekter som har blitt liggende i løpet av uken. Ettermiddagen handler om å feire noe eller noen, det kan til og med bli en dobbel feiring.

Tvillingene 21/5-20/6

Lørdagen byr på ro og fred. Du tillater deg å skjemme deg selv bort litt. Det blir en luksuriøs dag som du med fordel tilbringer sammen med dine venner. På ettermiddagen kan sladder om en felles bekjent få deg til å føle deg litt ukomfortabel.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er du gjerne aktiv med en hobby eller en sport. Du trenger å røre på deg fordi det gir deg en sjanse til å rydde hodet. Ved å aktivere deg selv fysisk, orker du ikke engang å prøve å tenke på noen bekymringer. Det blir en morsom og intens dag.

Løven 23/7-22/8

I dag vil du gjerne ut på eventyr. Uansett om det er en fysisk utfordring eller om du bare drar på en utflukt, vil det bli nye opplevelser og flotte omgivelser. Sannsynligvis tilbringer du dagen med vennene dine, men noen Løver kan sette pris på å dra ut på eventyr alene.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag satser du på å prøve noe som du egentlig er litt redd for. Du har lovet deg selv å være modigere, og den eneste måten å oppfylle løftet på er å utfordre deg selv i ubehagelige situasjoner. Når kvelden kommer, vil du være overrasket, glad og stolt av deg selv.

Vekten 23/9-22/10

I dag vil du virkelig ikke henge hjemme, så du drar ut relativt tidlig. Det kan være en hobby, en kulturell opplevelse eller bare å møte venner og være sammen. Uansett dine planer, vil denne dagen lede deg på en vei du ikke hadde regnet med. Det blir en morsom opplevelse.

Skorpionen 23/10-21/11

Etter de dramatiske følelsesen du opplevde i går, føler du at det er på tide å stoppe opp og begynne på nytt. Dette kan gjelde områder som relasjoner eller arbeid. Det viktige er at du har kommet til denne beslutningen helt på egenhånd.

Skytten 22/11-21/12

Lørdagen handler om å ta for seg av det livet har å tilby. Det blir en sprudlende og herlig dag som du mer enn gjerne tilbringer med venner og bekjente. I dag synes du det er morsomt å være sammen med en større gruppe, uansett hvilken aktivitet du deltar i.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag ser det ut som om du feirer et familiemedlem eller en slektning. Det blir en dag som handler om god mat, hyggelig selskap og mye latter. Denne dagen anstrenger du deg litt ekstra for å gjøre noen glad, og det merkes på responsen du får.

Vannmannen 20/1-18/2

Lørdagen begynner rolig, men tempoet øker etter hvert. Du har ærend å gjøre, og det handler delvis om en gave eller en overraskelse. Ettermiddagen ser ut til å involvere en feiring av en familiemedlem eller slektning. Kvelden byr på god mat og mye varme.

Fiskene 19/2-20/3

Du velger å legge vekk mye av hverdagsproblemene i dag og fokuserer heller på å ha det gøy, være sammen med venner og finne på interessante aktiviteter. Det blir en dag full av fart og utfordrende for ditt kreative tenkning. Kvelden ser ut til å by på fest.

Powered by Labrador CMS