horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 6. januar

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Lørdagen blir litt lik fredagen. Mye grubling, men også mange dype og givende samtaler med noen du står nær. Mye av denne dagen handler om å bli kjent med deg selv, både dine styrker og dine svakheter.

Tyren 20/4-20/5 

På lørdagen er du gjerne utendørs sammen med venner eller familie. Det kan være vinteraktiviteter, en lang tur eller til og med grilling sammen med dyr og barn. Det blir en givende dag med mye lys og frisk luft. Du føler deg oppfrisket.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du er kanskje ikke det mest kreative tegnet kunstnerisk sett, men du har fantasien og mange morsomme ideer som du vil realisere. I dag har du tid til å teste noen av dine gode ideer for å se om de fungerer i virkeligheten. Kvelden handler om et veddemål.

Krepsen 21/6-22/7 

Du er en person som elsker å jobbe eller engasjere deg i ting som betyr mye for deg. I dag får du muligheten til å fordype deg i et prosjekt som du synes er veldig interessant. I løpet av dagen blir du også kjent med mennesker som du både inspirerer og som kan gi deg verdifulle tips.

Løven 23/7-22/8 

I dag uttrykker du deg kunstnerisk. Det blir en morsom dag der du får muligheten til å vise frem kreativiteten din i en litt mer offisiell setting. Løven kan være litt sjenert når det kommer til å vise frem talentene sine, men i dag nøler du ikke når en venn ber deg demonstrere noe.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag vil du være sammen med familien, men det kan være vanskelig, spesielt hvis noen familiemedlemmer er mer opptatt enn andre. Du gjør ditt beste for å samle alle, enten det er til en kaffe eller en klassisk lørdagsmiddag. For deg er det viktig å investere tid i hverandre nå.

Vekten 23/9-22/10 

Vekten pleier å være ideell når det gjelder gruppearbeid og å jobbe på tvers, men i dag påvirkes du av den selvstendige Skorpionen, noe som gjør at du kan bli veldig selvopptatt. Prøv å tenke bort fra hva du vil og se hva som er best for alle.

Skorpionen 23/10-21/11 

Selv om du aldri ville innrømme det høyt, har du gitt deg selv nyttårsforsetter, og i dag begynner du å realisere dem. Du synes det er ganske teit med nyttårsforsetter, men du vet også at det på en måte er enklere å etablere gode vaner etter høytiden.

Skytten 22/11-21/12 

I dag er du gjerne utendørs; den friske luften får deg til å føle deg mer levende enn på lenge. Det blir en herlig dag der du orker mer enn du har gjort tidligere i uken. Et møte kan vekke bittersøte minner. Dette er en person du både savner og ikke vil se på samme tid.

Steinbukken 22/12-19/1 

For deg blir lørdagen en herlig dag der du enten tilbringer tid med familien eller nære venner. Det er en dag der du gjerne fornyer garderoben din eller kjøper noe fint til hjemmet. For den økonomiske Steinbukken er salg en mulighet til å kombinere et begrenset budsjett med din eksklusive smak.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag tar du, med hjelp fra familien, en avgjørende beslutning. Du er glad for støtten du får fra dine nærmeste, og du føler innerst inne at 2024 kan bli ditt år. På lørdagen tilbringer du også mye tid utendørs sammen med et nytt familiemedlem.

Fiskene 19/2-20/3 

Du vipper frem og tilbake når det kommer til en beslutning du burde ha tatt for lenge siden. Du er så bekymret for å velge feil at du i stedet ikke velger i det hele tatt, og det resulterer i at det til slutt blir tilfeldigheter og ikke du som tar denne avgjørelsen. Husk at det gjelder din fremtid.

Powered by Labrador CMS