horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 6. april

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På lørdag blir du utfordret, og du kan ikke motstå denne utfordringen. Det handler om fysisk aktivitet, og Væren elsker å skryte av seg selv både innen sport og helse. I løpet av dagen kan du få en melding som lyser opp dagen din. 

Tyren 20/4-20/5 

I dag er det mer å gjøre enn du hadde regnet med, og det kan skyldes sykdom hvis du er på jobb, eller at noen du har planlagt en aktivitet med avlyser, og da må du fikse for dere begge. Kvelden handler om god mat, sladder og feiring. 

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag støter du på en person du ikke har sett på lenge. Det første spontane inntrykket er at det er hyggelig å se hverandre igjen, men når dere har snakket en stund, vekkes gamle følelser til overflaten igjen. Dette kan være både positive og negative følelser, avhengig av deres historie sammen. 

Krepsen 21/6-22/7 

Lørdagen handler om aktivitet og bevegelse. Det blir en morsom og variert dag der du får sjansen til å bli kjent med nye mennesker og utforske hyggelige miljøer. Denne dagen kan også by på mye god mat og interessante samtaler. 

Løven 23/7-22/8 

Det er egentlig ikke været i seg selv som er avgjørende for følelsen av vår, det er mer lyset og duftene som setter deg i en nesten transelignende tilstand på denne tiden av året. Du nyter å være ute, og når solen skinner, går du ikke inn før det blir mørkt. Du kan sitte ute på en kafé selv om det er minusgrader, bare solen skinner. 

Jomfruen 23/8-22/9 

Du vil ikke være hjemme i dag, du har behov for å se og oppleve nye ting. Hvis du ikke har så mye penger, kan du bruke lokale transportmidler for å utforske nærområdet, eller du kan klare å overtale en venn med bil til å bli med. 

Vekten 23/9-22/10 

Det blir en intensiv dag der du har mye å tenke på. Denne dagen handler om å øve og forbedre et talent du har. Du kan være på vei til å delta i en konkurranse, eller kanskje vil du vise frem en hobby du har, men du vil ikke gjøre det før du er fornøyd med ditt eget resultat. 

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag utfordrer du deg selv på et nytt område. Det handler om å teste kreativiteten din og evnen til å se skjønnhet i det lille. Det blir en morsom dag der du får tenke litt annerledes. I dag vil du gjerne møte venner og diskutere opplevelsene dine.

Skytten 22/11-21/12 

Du har mye planlagt denne lørdagen, så det gjelder å være oppe tidlig hvis du skal rekke alt. Du pleier sjelden å være så fullbooket, men i det siste har du åpnet opp og inkludert flere personer i livet ditt, noe som gjør deg veldig ettertraktet. 

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag har du en del å gjøre, og du sørger for å ta en ting om gangen og ikke stresse. Det er også rom for litt flørting når det gjelder single Steinbukker. Det er en person som vekker interessen din, og i dag føler du deg uvanlig selvsikker og tør å ta initiativ. 

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag vil du ta en lengre utflukt for å se på noe som interesserer deg. Det kan være alt fra et hus, en tomt eller et objekt til et kunstmuseum, avhengig av interessen din for øyeblikket. Kvelden handler om å vise hvor mye familien din betyr for deg. 

Fiskene 19/2-20/3 

Mye denne uken handler om å finne inspirasjon i hverdagen, og i dag finner du den i naturen. Akkurat nå føler du deg veldig bra når du er utendørs, det er som om alle problemene dine forsvinner når du er ute i skogen eller hagen. I dag leter du etter vårtegn og nyter det tilbakevendende lyset.

Powered by Labrador CMS