horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 5. august

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På lørdag føler du deg veldig produktiv og har virkelig lyst til å ta tak i ting. Du har tilsynelatende et prosjekt hjemme som du mer enn gjerne går i gang med. I løpet av dagen blir du utfordret både ved å måtte tenke grundig og ved å teste dine ferdigheter som håndverker.

Tyren 20/4-20/5 

I dag er du litt av en pioner. Du utforsker ukjente områder med fokus på matopplevelser. Det blir en interessant, lærerik og morsom dag der du møter herlige mennesker fra andre kulturer. I dag tør du å utfordre dine egne grenser, spesielt når det kommer til smaksopplevelser.

Tvillingene 21/5-20/6 

Lørdagen blir fysisk utfordrende, så det gjelder å være i form. I dag presser du dine grenser for å se hvor mye du kan prestere. Selv om Tvillingene ikke er så konkurranseorienterte, betyr det ikke at du synes det er greit å tape.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag utfordrer du deg selv fysisk. Du føler et behov for å bevege deg. For deg er mosjon det viktigste denne dagen, og du takker bevisst nei til mer rolige fornøyelser. Noen av vennene dine kan oppleve deg som litt asosial i dag, men du bryr deg ikke om deres kommentarer.

Løven 23/7-22/8 

Lørdagen handler om et møte og hvor sterkt inntrykk en person kan gjøre. Det blir en annerledes og følelsesmessig rørende dag. Du møter en person som virkelig berører deg på mange nivåer. Du pleier ikke å føle så mye umiddelbart som du gjør i dag.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du er gjerne utendørs i dag, selvfølgelig avhengig av hvor du befinner deg og været. Du har det bra når du er utendørs, spesielt i naturen. Det er en positiv energi i skog og mark som hjelper deg med å slappe av og se klarere på eventuelle problemer du har i livet ditt.

Vekten 23/9-22/10 

I dag får du muligheten til å utfordre dine frykter og teste dine grenser. Vekten pleier ikke å være så eventyrlysten, men en påvirkning fra Væren gjør deg litt dristigere enn vanlig. Det blir en morsom dag der du virkelig får utløp for all din energi.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du har nylig møtt en person som har gjort et sterkere inntrykk på deg enn du vil innrømme. Mye av dagen dreier seg om å få informasjon om personen uten å vekke for mye oppmerksomhet. Du vil ikke vise hvor nysgjerrig du egentlig er på vedkommende.

Skytten 22/11-21/12 

I dag handler det om familie og slekt. Det kan være en feiring, en slektsmiddag eller at du har bare et behov for å ha dine nære rundt deg. Du har det bra og slapper av når du er med familien din. I dag tenker du ikke så mye på fremtiden, men ønsker å være her og nå.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag får du veldig uventet ros. Det som sjokkerer deg mest er at personen har så mange superlativer for deg. Du trodde at denne personen verken satte pris på deg eller talentet ditt. Ta det til deg og fortsett å vise hvor flink du faktisk er. I dag venter det nyheter som kan komme til å overraske deg.

Vannmannen 20/1-18/2 

Lørdagen blir en god dag som byr på god mat, hyggelig selskap og gode nyheter. Du har en ung slektning eller venn som den siste tiden har begynt å tvile på seg selv. I dag får hen en solid selvtillitsboost i forbindelse med morsomme og uventede nyheter som angår høsten.

Fiskene 19/2-20/3 

Du virker veldig interessert i dyrking og natur akkurat nå. I dag er du gjerne utendørs og pusler i en hage eller steller på en balkong. Hvis du ikke har en utendørs plass å dyrke på, blir den ville naturen et alternativ. Du plukker gjerne bær eller sopp i skogen.

Powered by Labrador CMS