horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 4. mars

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Selv om du fortsatt er sliten i dag, føler du deg håpefull for livet. Dette kan være den første dagen hele uken du har matlyst. Sørg for å spise ordentlig og sove mye. Nyheter om en endret sommeraktivitet kan omrokkere ferieplanene dine.

Tyren 20/4-20/5

I dag ser du ut til å ha planlagt en aktivitet eller en tur med venner og familie. Det blir en intens, men morsom dag. Dagens aktiviteter vekker minner til live og kan bli litt bittersøt. Kvelden handler om å slippe ut følelsene og våge å snakke om dem.

Tvillingene 5/21-6/20

Du møter en venn denne lørdagen og det blir litt vanskelig fordi du skjønner at hen er i ferd med å gjøre en stor feil. Selv om du prøver å lede vedkommende i riktig retning er du usikker på om dine gode råd når frem. Denne personen er sta.

Krepsen 21/6-22/7

Du legger ned mye fysisk innsats i dag. Det kan være en sport, et besøk på treningssenteret eller flere fysiske fritidsaktiviteter. Siden du er i en sosial fase, tar du kontakt med folk i alle mulige og umulige situasjoner, fra busskøen til baren.

Løven 23/7-22/8

I dag har du en tendens til å bruke penger på ting til hjemmet. Det kan være både netthandel og fysisk i butikk. Akkurat nå er du inne i en periode der du ønsker å ordne hjemmet, uavhengig av hvordan boligen din ser ut. Det er viktig for deg å skape en hjemmekoselig følelse.

Jomfruen 23/8-9/22

Lørdagen blir både spennende og litt eventyrlig. Du presser grensene dine når det kommer til mat og sosiale sammenhenger. Oftest foretrekker Jomfruen det trygge, men i dag er du ikke redd for å kaste deg ut i nye, morsomme utfordringer.

Vekten 23/9-22/10

Du har en venn som har fått en tøff melding og du vil være der for støtte. Du vet at det blir en turbulent periode og da er det viktig for vennen din å ha deg som et fast punkt. Selv om du støtter dette, er du også opptatt av at hen må løse problemet på egen hånd.

Skorpionen 23/10-21/11

Dette blir en spennende dag der du bør utfordre deg selv på ulike måter. Du har en tendens til å ta det trygge før det usikre akkurat nå, og det går faktisk imot din grunnleggende personlighet som er litt mer eventyrlysten. I dag får du sjansen til å virkelig pushe dine grenser.

Skytten 22/11-21/12

Du er sliten denne dagen og det passer deg godt om du kan holde deg hjemme, samle tanker og hvile. Det er mye angst i deg akkurat nå, og det gjenspeiles i ditt humør. En venn tar kontakt og vil invitere deg til fest, middag eller arrangement.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag hjelper du et familiemedlem eller en slektning med et prosjekt. Dagen kan også by på en reise og noen nye perspektiver. I løpet av denne dagen kan du både være smaksråd og ekspert når det kommer til et område du mestrer bedre enn den du hjelper.

Vannmannen 20/1-18/2

I løpet av lørdagen jobber du med prosjektet ditt og det er gøy å se hvordan noe du skaper sakte tar form. Denne dagen er også sosial, byr på latter og inneholder noen overraskende nyheter. Hvis du orker det, lager du gjerne noe ekstra godt for kvelden.

Fiskene 19/2-20/3

I dag venter virkelige utfordringer og det betyr at du er oppe tidlig. Det blir en slitsom dag hvor du ofte lurer på hva du har begitt deg ut på, men samtidig når alt er over, er du utrolig stolt av deg selv. Du presset deg selv virkelig på en god måte.

Powered by Labrador CMS