horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 4. februar

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Helgen starter med sårt tiltrengt hvile. Uansett hvilke planer du har for dagen kan du sove ordentlig. Ellers ser det ut til å bli en ganske sosial dag. Det kan være en familiefest, en hobby eller bare at du tilbringer tid med venner. Du nyter å ha fri.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen handler om å tjene andre eller sørge for å få folk rundt deg til å føle seg ivaretatt og verdsatt. Det kommer til å bli en bra dag og en sen kveld. I dag får du høre noen nyheter som vil gjøre deg både glad og rørt på samme tid.

Tvillingene 5/21-6/20

I dag handler det om venner eller familie. Det kan være en feiring av noe slag, men det kan også handle om at du prioriterer de som står deg nær denne dagen. Lørdagen blir rolig selv om du er veldig sosial. Om kvelden merker du at du er helt utslitt.

Krepsen 21/6-22/7

Lørdagen blir nesten like aktiv som fredagen, spesielt hvis du er litt yngre. Det er noe bekymringsløst og muntert i tegnet ditt akkurat nå. En ting du bør passe på er at du pleier å gjøre eller si ting veldig impulsivt, og det er en risiko for at du kommer til å angre senere.

Løven 23/7-22/8

I dag oppdager du nye miljøer. Det kan være en utflukt nær deg eller en litt lengre reise. For deg er det viktig å se nye ting slik at du kan finne inspirasjon til hverdagen. Kvelden blir sosial og aktiv, du tilbringer tid med spennende mennesker.

Jomfruen 23/8-9/22

I dag tar du det med ro. Det kan være en luksusfrokost etter en god natts søvn, en deilig tur eller bare bli hjemme og gjøre så lite som mulig. Akkurat nå er det mange beslutninger og tanker som snurrer i hodet ditt og du trenger tid til å tenke på hva du vil.

Vekten 23/9-22/10

Du prøver å få en eldre person til å følge rådene dine i dag, men det er litt som å snakke for døve ører. Denne personen har alltid vært sta, men nå er hen blitt urimelig firkantet og nekter å se det praktiske ved endringene du foreslår. Her gjelder det å være tålmodig.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag er det familien som betyr noe. Uansett om du tilbringer dagen sammen med din innerste krets eller om det er en litt mer utvidet familiefeiring som gjelder, så går familien fremfor alt i dag. Du kan finne det litt vanskelig fordi forholdet ditt til familien ikke er helt konfliktfritt.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig lørdag hvor du gjerne er ute og nyter den friske luften. Det blir en god dag som gjerne kan gå i en litt sporty stil. Enten du er sosial eller litt mer for deg selv, vil du være ganske aktiv denne lørdagen. Kvelden handler om god, men sunn mat.

Steinbukken 22/12-19/1

Dersom du har fri denne lørdagen så koser du deg ekstra mye. En sen morgen og en god frokost gjør susen for humøret ditt. Dagen ser ut til å handle om trening, om å bygge mental styrke, men også om familie. Det blir en blandet, men veldig deilig dag og kveld.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen går fort. Det er mye som skal gjøres og tiden er knapp. Det virker som det er en feiring i dag, enten av et familiemedlem eller en slektning. Du er veldig involvert i organisering av dagens aktiviteter og det er en av årsakene til at tiden går så fort.

Fiskene 19/2-20/3

I dag vil du tilbringe tid med dine nærmeste venner eller familie. Det blir en rolig og trygg dag som oser av hvile og harmoni. Det er få mennesker som du kan være helt deg selv sammen med og det er de du møter i dag, noe som gjør at du kan senke garden helt.

Powered by Labrador CMS