horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 30. mars

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag står enten påskefeiring med familie og slekt eller en koselig middag med venner på agendaen. Væren har ingenting imot tradisjoner, men du er ikke like bundet av dem som noen andre tegn. Du tror på å skape dine egne vaner, og du har ingenting imot en gourmetmiddag i stedet for påskemat.

Tyren 20/4-20/5 

Lørdagen blir en dag med skikkelig feiring. Det kan være tradisjonell påske med slekt og familie, eller så kan du gjøre noe helt annet. Selv om okser sjelden bryter med tradisjonene, pleier påsken å være høytiden hvor du har minst krav og plikter. Både dagen og kvelden blir minneverdige. 

Tvillingene 21/5-20/6 

På lørdagen treffer du gjerne større deler av familien. Det er ikke så ofte dere sees, så det gjelder å benytte anledningen når de fleste er samlet. Det blir en dag med god mat, eggjakt og altfor mye godteri. I dag vil du gjerne oppdatere deg på alles liv og karrierer. 

Krepsen 21/6-22/7 

På lørdagen handler det om familie og tradisjoner. Hvis det er et tegn som liker å gjenta ting år etter år, er det Krepsen. For deg handler det ikke om tro, men mer om troen på familien og å skape kontinuitet. Det blir en varm og koselig påskeaften. 

Løven 23/7-22/8 

I dag er det familie og tradisjoner som gjelder. Som alltid i en familie med en Løve, er det ikke sikkert at deres tradisjoner samsvarer med vanlig påskefeiring. Du liker å forandre og oppgradere gamle vaner. Det eneste du ikke vil røre er godteriet; Løven er en skikkelig godterigris. 

Jomfruen 23/8-22/9 

Påsken har alltid vært litt midt imellom høytid for deg. Den er ganske kort, og den har ingen klare tradisjoner, bortsett fra kanskje påskeegg. Du prøver å gjøre noe eget ut av denne dagen fordi du er en venn av alt som kan feires. Uansett hva du gjør, blir det en koselig og familievennlig dag. 

Vekten 23/9-22/10 

Selv om du synes påsken er litt uklar i sine tradisjoner, prøver du likevel å holde deg til dem. Det blir påskequiz, egg, harer og godteri i massevis. Selv om du prøver å tenke litt nytt, holder du gjerne basen klassisk. Vekten verdsetter tradisjoner mer enn mange andre tegn.

Skorpionen 23/10-21/11 

Hvis du i det hele tatt feirer påsken på en tradisjonell måte, gjør du det på din egen måte. Skorpionen liker ikke å gjøre som alle andre, for deg er det viktig å skape dine egne minner på dine egne premisser. Mange Skorpioner kan hoppe over påsken helt, mens noen foretrekker å feire den på en mer jordnær måte.

Skytten 22/11-21/12 

Hvis gårsdagen handlet om moro, blir dagen mer familieorientert. Du nyter å være sammen med dine nære og kjære. Enten det er påskebrunsj eller frokost på dagtid, sørger du for å dele dagen med de personene som står deg nærmest. Det blir en koselig påskeaften. 

Steinbukken 22/12-19/1 

Lørdagen blir en glamorøs dag som byr på alt en luksuselskende Steinbukk kan ønske seg. Denne dagen handler om perfeksjon, fra menneskene til miljøet til maten. Du nyter en ikke særlig påskeaktig påskeaften til fulle. Kvelden blir uvanlig sen. 

Vannmannen 20/1-18/2 

Lørdagen blir roligere enn fredagen. Dette er en dag hvor du tilbringer tid med dine nære. Det blir god mat og en koselig atmosfære. Deler av dagen kan innebære litt stillesitting eller venting, men du er forberedt. Kvelden blir koselig og byr på underholdning. 

Fiskene 19/2-20/3 

Lørdagen følger et visst mønster, og det setter du pris på. Det er en trygghet i tradisjoner, spesielt i høytidene. Du trives med at alt er som det pleier og at ingenting har endret seg fra år til år; det blir et fast punkt i en ellers variert livsstil.

Powered by Labrador CMS