horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 30. desember

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Også lørdagen handler om vennskap og å ta deg tid til å være sammen med personer som ofte blir nedprioritert på grunn av arbeid eller familie. Hvis julen er familiens høytid, synes du at nyttårsaften er vennenes dag. Denne lørdagen forbereder og ordner du deg for å skinne på nyttårsaften.

Tyren 20/4-20/5 

I dag prøver du å tilbringe en del tid i naturen. Det blir en lengre spasertur og kanskje en aktivitet som å grille pølser eller lignende. For deg handler denne dagen om å være med familien din og gjøre morsomme ting sammen. I hverdagen er dere ofte spredt rundt.

Tvillingene 21/5-20/6 

Også lørdagen byr på litt shopping, men i dag virker det som det handler mer om å være sammen med venner enn å finne noe spesifikt. For deg kan shopping være sosialt. Det blir sikkert både kafébesøk og lunsj mens du er på farten. Vennen din har interessante nyheter å dele.

Krepsen 21/6-22/7 

Det er mye å gjøre i dag. Kanskje jobber du, eller kanskje er det du som står for nyttårsfeiringen. Uansett må du holde et høyt tempo gjennom dagen for å rekke alt du vil forberede. Ikke glem å ta vare på deg selv, du vil virkelig skinne i morgen.

Løven 23/7-22/8 

Det er mye som avhenger av dette nyttåret for din del, og du vil være forberedt ved å ha en feilfri fasade, som et slags skjold. I dag forbereder du deg selv og kanskje hjemmet ditt for den store dagen. Det blir en lørdag som går fort, der du hopper fra et prosjekt til et annet.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du blir testet i evnen din til å samarbeide i dag. Det handler hovedsakelig om at du vanligvis foretrekker å gjøre ting på din måte, men i dag er det ikke et alternativ. Prøv å akseptere andres lederskap uten å pirke. Det kan være litt av en utfordring for deg.

Vekten 23/9-22/10 

Lørdagen ser ut til å by på et nytt miljø eller en litt kortere tur/utflukt. Denne dagen handler om å oppleve ting og være aktiv. Hvis du jobber, vil dagen inneholde en annerledes arbeidsdag med en overraskelse.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag er du litt klønete, så du må ta det med ro med alt du gjør, ellers går det galt. Forvent å trenge en god porsjon tålmodighet gjennom hele denne dagen, noe som vanligvis ikke er din sterke side. Når du begynner å føle deg irritert, bør du trekke deg litt tilbake og telle til ti.

Skytten 22/11-21/12 

I dag kan du delta i en sport, konkurranse eller annan form for fysisk utfordring. Mens andre maler negler og legger ansiktsmasker, fokuserer du på å prestere og vise hva du er laget av. Dette er en litt annerledes måte å forberede seg på for årets siste dag.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du er modig i dag og tar et uvanlig initiativ for deg. Det er nesten som om du blir litt stolt over det du har våget. Å være så sterk og fremoverlent er egentlig ikke typisk for deg, det kan føre til at man blir såret. Kvelden handler om å pynte seg. For uansett hvor du feirer nyttår, vil du føle deg fresh.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag ordner og pynter du gjerne inne. Du forbereder nyttårsaften ved å lage mat, dekke bord og gjøre det pent. Det blir en morsom dag der du føler deg både kreativ og kunnskapsrik samtidig. I dag varierer du hjemmekos med litt trening eller at du møter en venn for å ta en pause fra all nyttårsaktivitet.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag vil du vise noen du er nær din takknemlighet. Det kan være gjennom en gave, en overraskelse eller bare en enkel gest. Det blir en koselig dag der du nyter øyeblikket og ikke tenker så mye på fremtiden. I dag får du sjansen til å gjøre noe virkelig morsomt.

Powered by Labrador CMS