horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 3. juni

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du får en herlig dag som er preget av oppdagelse. Dagen handler om å se og gjøre ting som vekker nysgjerrigheten din og bringer ut eventyreren i deg. Du har frihet til å bestemme aktivitetene dine i dag, og det er mulighetene for å være spontan, som gjør lørdagen så spesiell.

Tyren 20/4-20/5

Dagen begynner tidlig og slutter sent, men det plager deg ikke så mye fordi det er en livlig energi i horoskopet ditt akkurat nå. Etter å ha gått gjennom en ganske tung periode føles det som om en byrde er løftet fra skuldrene dine, og du nyter virkelig den følelsen. Kvelden blir morsom og sosial.

Tvillingene 21/5-20/6

Lørdagen handler om aktivitet og å gjøre mange ting på kort tid. Det gjelder ikke bare å være energisk, men også å henge med i raske endringer. Selv om dagen blir herlig, kan den også være litt krevende på sin måte.

Krepsen 21/6-22/7

Lørdagen handler om sommerfølelse og frisk luft. Det blir en herlig dag der du lader opp utendørs. Du legger bort alle tanker om arbeid og ansvar og fokuserer på vennene dine eller familien din. Kvelden blir overraskende festlig.

Løven 23/7-22/8

Du starter lørdagen med å sove lenge hvis du kan. Å få sove uten å bli vekket er en luksus for deg. I løpet av denne dagen fokuserer du på velvære snarere enn aktivitet. Det blir en rolig dag der du tar en ting om gangen og nyter livet.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag prøver du å prioritere en slektning som du ikke får tid til å møte så ofte. Dere har en tendens til å passere hverandre, og du synes det er litt trist. Denne dagen blir morsom og utfordrende på flere måter. Du blir tvunget til å konfrontere dine egne fordommer.

Vekten 23/9-22/10

Hele helgen har du et mål for øye, og planen din er å ikke hvile før du når dit du ønsker. Du har en drivkraft i deg som vanligvis ikke er så fremtredende hos Vekten. I dag har du et sterkt behov for å vise hva du er kapabel til. Du ønsker å være en kraft som alle regner med.

Skorpionen 23/10-21/11

På lørdagen utfordrer du deg selv til å teste grensene dine, og det går bra opp til en viss grense. Det er ingen vits i å presse deg selv for hardt. Du liker fysiske utfordringer, men du har vært ganske sliten tidligere i uken, så ta det litt med ro. Kvelden blir koselig.

Skytten 22/11-21/12

Du har lyst til å gjøre noe vilt og litt galt denne lørdagen, men du vil ikke gjøre det alene. Du prøver å overtale en venn til å tørre å bli med, samtidig som du vet at det du har planlagt ikke er noe din venn synes er gøy i det hele tatt. Kanskje du skal bare ignorere planene dine eller gjennomføre dem alene.

Steinbukken 22/12-19/1

På lørdagen har du mye å gjøre. Det kan være at du jobber eller at du stiller opp som frivillig i noe du er interessert i. Uansett dagens aktiviteter, går alt i ett, selv om du ikke stresser. Kvelden handler om familien og å legge seg i god tid.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag er du mye utendørs. Frisk luft og vakre omgivelser får deg til å slappe av og glemme alle bekymringer en stund. Det blir en hyggelig, men ganske rolig dag der du får god tid til å tenke. Kvelden blir hyggelig, og du omgir deg med dine nærmeste venner eller familie.

Fiskene 19/2-20/3

Du har veldig dårlig samvittighet over en slektning eller et familiemedlem som du ikke har hatt tid til å møte så mye som du mener du burde. I dag prøver du å ta deg tid til å være sammen med vedkommende. Det blir en harmonisk og koselig dag der fokuset ligger på din slektning.

Powered by Labrador CMS