horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 3. februar

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag lar du kreativiteten strømme på. Du tillater deg å tenke utenfor boksen og gjøre ting på din måte heller enn motsatt. Det blir en morsom og produktiv dag, selv om du ikke er så sosial. På kvelden tar du igjen den sosiale interaksjonen du har savnet i løpet av dagen.

Tyren 20/4-20/5 

I dag er det gjester som gjelder, og som alltid når en Tyr inviterer til fest, skal det være luksuriøst, deilig og hyggelig. Tyrer vet hvordan man feirer, både stort og smått. Du satser på alt fra matlaging til vakker borddekking, og du er alltid den perfekte verten. Kvelden blir virkelig vellykket, og du er fornøyd.

Tvillingene 21/5-20/6 I

 dag oppdager du nye og fascinerende miljøer. Det blir en dag full av inntrykk og morsomme opplevelser. Det viktigste i dag er at du er uthvilt slik at du kan nyte dagen. Du kan også være ansvarlig for en aktivitet eller et barn/dyr i deler av dagen.

Krepsen 21/6-22/7 

Lørdagen blir morsom og aktiv. Hvis været er med deg, kan du tilbringe hele dagen utendørs, ellers blir det innendørsaktiviteter, det viktige er at dagen ikke bare går bort, men at du gjør noe ut av den. Kvelden handler om en eldre slektning eller venn som trenger hjelp.

Løven 23/7-22/8 

Denne dagen fokuserer hovedsakelig på ettermiddagens eller kveldens aktiviteter. Det ser ut til å bli fest eller middag med vennene dine, og du vil virkelig være den som stråler. Kanskje er det en liten potensiell flørt du har observert som kommer denne kvelden.

Jomfruen 23/8-22/9 

Det er et familiemedlem som ofte havner i trøbbel, og i dag kan han eller hun bli utsatt for mye kritikk fra resten av familien. Du forsvarer ham eller henne fordi du synes de blir behandlet litt urettferdig. Dagen ellers byr på mange hyggelige aktiviteter.

Vekten 23/9-22/10 

Lørdagen blir en morsom og livlig dag som byr på en del konkurranser. Denne dagen vil du bevise hva du er i stand til, men du vil også vise at du kan være en del av gjengen i en større gruppe. Det blir en balansegang mellom konkurranse og samarbeid.

Skorpionen 23/10-21/11 

Denne dagen handler hovedsakelig om et privat prosjekt. Det kan være en sideaktivitet du har for å tjene ekstra penger, men det kan også være et kunstprosjekt eller en hobby. Det blir en dag der timene flyr. Kvelden handler om en eldre slektning som trenger hjelp.

Skytten 22/11-21/12 

I dag velger du å gå helt imot konvensjonene og ta en beslutning basert på hva som er best for deg. Dette er modig å gjøre fordi du vet at du vil få en del kritikk for valget ditt, men samtidig må du sette dine egne interesser først.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag handler det om familie, venner og slekt. Det kan være slektsselskap, familietreff eller bare å henge med venner. Det blir en morsom dag som går fort. Dagen inneholder mye mat og morsomme aktiviteter. I dag booker du også noe som har med sommeren å gjøre.

Vannmannen 20/1-18/2 

Denne dagen handler mye om slekt. Det kan være noe dere feirer sammen eller bare å møtes over en kaffe. Det blir en koselig og sosial dag som går overraskende fort. I dag fokuserer du på å løse et logistisk problem som har med sommeren å gjøre.

Fiskene 19/2-20/3 

Lørdagen blir en herlig dag som byr på en overdose av frisk luft og aktivitet. Fisken kan være ganske lat av og til, så det er bra at noen drar deg ut av ditt komfortable hjem. I dag skal du utfordre deg selv til å prøve nye ting. Du vil merke at du liker ting du trodde du ikke satte pris på.

Powered by Labrador CMS