Dagens horoskop lørdag 29. oktober

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen handler om å være aktiv, hvert fall hvis du føler deg uthvilt og våken. Akkurat nå har væren to moduser, den som er energisk og full av energi og den som er utmattet etter en stressende uke. Uansett hvordan du føler deg, bør du lytte til kroppen din.

Tyren 20/4-20/5

Denne lørdagen er litt av et blankt ark for deg. Du nyter en lang og god frokost om du har muligheten. Kanskje en tur i byen for å nyte litt av den deilige og skarpe høstluften. Dagen handler også om håp, forventninger, nervøsitet og glede.

Tvillingene 21/5-20/6

Noen ganger synes du det er vanskelig å være glad på andres vegne, spesielt når ting ikke går så bra for deg selv. Så lenge alt ordner seg for deg, er det lett å glede seg sammen med andre som har suksess, men ikke i dag. Du må virkelig tvinge bort negative tanker i dag.

Krepsen 21/6-22/7

Man høster som man sår, det blir mantraet som gjelder for deg denne lørdagen. Det er du som har satt deg selv i denne posisjonen og det er du og ingen andre som må løse problemet. En nyttig lærdom og du er en erfaring rikere.

Løven 23/7-22/8

Lørdag handler om løgner og konflikter. Noen ganger kan du bøye sannheten litt, men du prøver å ikke lyve. Dette er en subtil forskjell som ikke alle forstår. Noen mennesker kan oppfatte deg som falsk, men det sier mer om de enn deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Du må anstrenge deg litt hvis du ønsker å bli bedre kjent med en ny og interessant person. Dette er ikke en person som er lett å lese eller lett å komme inn på. Denne personen har sterk integritet, og det er det som fascinerer deg.

Vekten 23/9-22/10

Du står i veien for en persons mulighet til å lykkes, og det kan være denne personen konspirere mot deg for å få deg ut av veien. Det kan handle om karrieren, men det kan også være snakk om en konkurranse eller en hobby hvor det er konkurranse. Det blir en interessant dag.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har problemer med å se hva det er alle andre ser i en viss person. Jada, denne personen har en slags overfladisk sjarm, men ingenting som lurer deg. Tvert imot, du har begynt å mislike denne personen, noe som gjør samarbeidet mellom dere i dag ganske så vanskelig.

Skytten 22/11-21/12

Du sitter på en rekke fordommer og det er noe du prøver å jobbe med. Du misliker å være den som dømmer folk, men det er vanlig å oppføre seg på denne måten og det kommer til å ta tid å komme over dette. Vær først og fremst fornøyd med at du har innsett dette om deg selv.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å fokusere på seg selv, og ikke alle andres prestasjoner. Det er når du lever i nuet og i deg selv, at du klarer å levere mesterverk, og i dag er en dag du kan lykkes.

Vannmannen 20/1-18/2

Du ser mange muligheter denne dagen, men du har litt problemer med å bestemme deg for hva du skal gjøre og da skjer det vanligvis ingenting. Prøv å fokusere på utendørsaktiviteter. Du vil føle deg bedre av frisk luft, lyset og av å bevege på seg litt.

Fiskene 19/2-20/3

Du har vanskelig for å akseptere en persons synspunkter når det kommer til medmenneskelighet. Dette er snakk om en varm og omsorgsfull person så lenge det gjelder folk han kjenner, men når det kommer til fremmede, blir denne personen fordomsfull, noe man merker i dag.

Powered by Labrador CMS