horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 29. juli

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag vil du skille deg ut og gjøre ting som er litt annerledes og eventyrlystne. Avhengig av form og alder kan graden av eventyr variere. Det kan være alt fra å prøve en ekstremsport, gå på oppdagelsesferd i litt farlige områder, eller smake på veldig annerledes mat.

Tyren 20/4-20/5 

Lørdagen blir en koselig dag som du gjerne tilbringer med familien. Dagen byr på et kjært gjensyn, mye sladder, men også følelsen av å bare kunne være uten krav. Det blir en ganske rolig dag der du lader batteriene og nyter stille gleder, som å lese en bok.

Tvillingene 21/5-20/6 

Hele dagen oser av glede og festligheter. Det blir en herlig lørdag der du virkelig tar den helt ut. Denne dagen tilbringer du gjerne sammen med venner eller yngre familiemedlemmer. Du vil virkelig slippe deg løs, og da trenger du selskap som klarer å henge med.

Krepsen 21/6-22/7 

Det blir en lystig lørdag som fokuserer på glede og å nyte øyeblikket. I dag tar du ingenting alvorlig, men tillater deg å være både barnslig og rampete. Det er sjelden man ser denne litt ubekymrede siden av deg, men sjarmen din veier opp for eventuelle feiltrinn du måtte gjøre.

Løven 23/7-22/8 

I dag begynner du sakte, men sikkert å innse at de siste dagene har vært mer som en parentes i livet ditt enn virkeligheten. Akkurat nå har verken du eller din forelskelse plass til en ny romanse. Du må bare innse at timingen er feil, og hvis dere er ment for hverandre, vil dere møtes igjen ved en bedre anledning.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag vil du være spontan og gjøre ting impulsivt i stedet for å planlegge. Dette er veldig uvanlig for ditt stjernetegn, men det er også bra for deg å handle utenfor dine vanlige rammer. Ved å være impulsiv kan du slippe litt av presset med alltid å gjøre det rette.

Vekten 23/9-22/10 

I dag møter du nye mennesker, og du vil klikke bra med minst en av dem. Det blir en morsom og spontan dag der du blir møtt av mange nye og interessante inntrykk. Nøkkelordet for at denne dagen skal kunne leve opp til sitt fulle potensial er å være åpen.

Skorpionen 23/10-21/11 

Lørdagen blir herlig spontan. Du møter gjerne venner, og sammen er dere veldig impulsive. Du liker denne typen frihet, og du nøler ikke med å flørte litt hvis du møter rett person. Du er veldig åpen akkurat nå, og du har dine følelser nært. Ingenting føles feil eller forbudt.

Skytten 22/11-21/12 

Lørdagen blir en herlig dag da du føler deg udelt positiv til nesten alt. Det finnes både glede og masse energi i horoskopet ditt. Denne lørdagen er du veldig sosial, og du har ingen problemer med å prate med folk i køer eller på bussen. Din åpenhet legger til rette for spennende møter.

Steinbukken 22/12-19/1 

Etter en energisk og begivenhetsrik uke lander du i en rolig helg. Det blir en helg som handler om familien, vakre utemiljøer og å finne indre ro. I løpet av lørdagen skriver du mye med en person, dere har kommet hverandre nært de siste dagene.

Vannmannen 20/1-18/2 

Lørdagen blir ganske praktisk. Du fikser en del hjemme, men du sørger også for å få tid til mindre utflukter og å gjøre ting for deg selv, som trening. Du har behov for å variere hvile med aktivitet, og trening er et bra alternativ. Kvelden handler om familien.

Fiskene 19/2-20/3 

Du tar uvanlig mye plass for å være deg denne lørdagen. Man hører deg og latteren din på lang avstand. Du er ikke redd for å bli sett eller å dumme deg ut. Din bekymringsløse innstilling sjarmerer de fleste du møter. Det blir en herlig lørdag.

Powered by Labrador CMS