horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 29. april

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du er veldig hjemmekjær denne lørdagen. Du synes det er deilig å bare være uten å stresse eller tvinges til å løpe fra en aktivitet til en annen. Mye handler om hjemmet og å gjøre det fint for våren, men det er også tid til en hobby.

Tyren 20/4-20/5

Hvis det er fint vær denne lørdagen, tar du gjerne en tur ut, drar inn til byen og shopper eller tilbringer dagen med en hobby som kan utøves utendørs. Disse vårdagene er hellige for deg. Du henter din energi og livskraft fra naturen.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag står du overfor en virkelig utfordring, og det gjør at du må tenke både en og to ganger før du tar en beslutning. Bruk denne dagen til ettertanke og del gjerne ideene dine med en venn eller et familiemedlem som kan brukes som en diskusjonspartner. Du trenger å se situasjonen objektivt.

Krepsen 21/6-22/7

Hvis været samarbeider, er du gjerne utendørs denne lørdagen. Dagen handler om vårlige aktiviteter som å fikse i hagen, gjøre det fint på balkongen eller bare være ute i naturen. Du er grundig lei av vinteren, og derfor griper du enhver mulighet du har til å nyte solen og våren.

Løven 23/7-22/8

Når månen går inn i Jomfruens tegn, blir du mer tilbakeholden og tenkende, noe som blir tydelig denne lørdagen. Du reflekterer over din indre utvikling og dine fremtidige mål. Lørdagen handler også om praktisk arbeid og å ordne hjemmet.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag avslutter du noe du har startet på. Det føles godt å endelig bli ferdig. Du er en person som ikke liker å ha ting liggende, du vil avslutte og gå videre. Kvelden handler om vennskap, å tilgi hverandre og å være lydhør.

Vekten 23/9-22/10

I dag påvirkes du av Jomfruen, noe som gjør deg mye mer pirkete enn du pleier å være. Du tar deg tid til å gjennomføre og avslutte et prosjekt som krever ikke bare presisjon, men du må også tørre å utfordre grensene for hva du normalt sett anser som kvalitet.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag er du trøtt og vil ikke gjøre så mye, og det er helt greit. Unn deg en virkelig lat dag der du setter dine egne behov først. Alle mennesker trenger å være egoistiske fra tid til annen, og det er din tur i dag. Kvelden blir annerledes og underholdende.

Skytten 22/11-21/12

Selv om lørdagen blir like morsom som fredagen, handler denne dagen mer om å være utendørs og om nærheten til naturen. Du suger til deg energi fra lyset og vårluften. En venn gir deg tillit i løpet av denne dagen. Du må vise at du er til å stole på ved å holde denne informasjonen for deg selv.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag har du mye å gjøre og tiden flyr avgårde. I dag treffer du personer som du vanligvis ikke ser så ofte, og det gjør dagen mer livlig. Kvelden handler om hyggelige omgivelser, god mat og mye sladder. Det blir en ganske tidlig, men herlig kveld.

Vannmannen 20/1-18/2

Lørdagen handler om å vise fram et prosjekt du har jobbet med for en eller flere familiemedlemmer. Det blir en hyggelig dag der du får mye ros for innsatsen din, men også mange verdifulle synspunkter som du kan ta med deg videre. Kvelden handler om god mat og miljøendring.

Fiskene 19/2-20/3

Det finnes et familiemedlem eller en slektning som alltid klarer å irritere deg på en eller annen måte. I dag havner dere i en konflikt, og ingen av dere vil gi etter. Det er for mange følelser og for mye stolthet som spiller inn. Til slutt går en tredjepart inn og mekler, noe som fungerer uten å være optimalt.

Powered by Labrador CMS