horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 28. oktober

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Med både fullmåne og måneformørkelse er denne dagen ladet med blandede energier for din del. Selv om du kanskje ikke er like mottagelig som noen andre tegn, kjenner du likevel den litt skjebnebestemte stemningen i dag. I dag bør du ikke ta forhastede beslutninger.

Tyren 20/4-20/5 

I dag er det både fullmåne og måneformørkelse i Tyren, og det vil påvirke deg mest av alle tegn. Dette er en innflytelse som handler om å bryte løs, det er en positiv energi som gir deg styrke til å påvirke og forandre livet ditt i lang tid fremover. Kvelden blir magisk.

Tvillingene 21/5-20/6 

Det er noe eller noen som du aldri har klart å gi helt slipp på, selv om det har gått veldig lang tid. Hver gang noe går galt, vender tankene dine alltid til denne personen eller hendelsen. I dag kan fullmånen hjelpe deg med å endelig sette en strek over fortiden din.

Krepsen 21/6-22/7 

Nyhetene fra fredagen påvirker ikke bare ferieplanene dine, men de kan også påvirke hverdagen din på lang sikt. Mye handler om hva du er villig til å satse på, og hvor du er i livet akkurat nå. Dette blir en dag hvor du reflekterer mye over fremtiden.

Løven 23/7-22/8 

Dagens fullmåne i Tyren hjelper deg med å ta beslutninger angående hjemmet og ditt privatliv. Dette er en dag hvor du planlegger endringer i boligen din. Det kan innebære alt fra en flytting til en ombygging eller bare en ny innredning. I løpet av dagen snakker du med en slektning som trenger råd fra deg.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag får du verktøyene du trenger for å kunne ta en beslutning om fremtiden. Du får både den siste puslespillbiten i form av informasjon og fakta, samt en indre kraft til å tørre å bryte mønstrene og gjøre noe som ligger utenfor dine vanlige rammer.

Vekten 23/9-22/10 

Du kan være ganske følsom for fullmånen. Den kan påvirke deg positivt eller, som i dag, negativt. Du pleier sjelden å handle raskt i situasjoner som handler om vennskap. Du har lenge visst at tålmodighet er din beste venn når det gjelder forhold, men ikke i dag. I dag handler du raskt og uten ettertanke.

Skorpionen 23/10-21/11 

I det siste har du følt at du ikke har hatt så mye kontroll som du pleier å ha. Dette skyldes at du har forandret deg, og denne forandringen innebærer at du ikke kjenner deg selv like godt som du pleide å gjøre. I dag tar du deg tid til å ærlig undersøke dine svakheter og mangler.

Skytten 22/11-21/12 

Den siste tiden har en person fra fortiden begynt å hjemsøke ditt underbevisste. Vedkommende har alltid vært der, men noe har minnet deg om det du savner, og i det siste har personen begynt å oppta mer og mer av tankene dine. Du har en sterk trang til å møte vedkommende.

Steinbukken 22/12-19/1 

På lørdag slipper du deg løs og har det gøy med familie eller venner. I dag trives du i selskap med personer som er litt eldre enn deg selv. Deres livserfaring imponerer deg, og du føler det lettere å være deg selv med disse menneskene.

Vattumannen 20/1-18/2 

Dette er en aktiv dag hvor du med fordel kan være utendørs så lenge det er lyst. Frisk luft og å være sammen med venner får deg til å slappe av og leve i øyeblikket. Det blir en dag som gir livsglede og energi. Kvelden byr på god mat og en ny opplevelse.

Fiskene 19/2-20/3 

Lørdagen blir sensuell og herlig, både for single og de i et forhold. Dagen handler om å verdsette kjærligheten i livet ditt, enten det er til partneren din eller noen andre som står deg nær. I dag har du gode muligheter for å møte en person som blir en stor del av livet ditt.

Powered by Labrador CMS