Dagens Horoskop: Lørdag 28. November

Publisert Sist oppdatert

Slik blir din lørdag!

Væren 21/3-19/4

Du er iskald mot en person du mener har begått en stor feil. Du dømmer denne personen ganske hardt med tanke på at det like gjerne kunne vært deg, men iblant er det enklere å se andres feil enn sine egne.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en veldig koselig lørdag som handler om venner og julestemning. Du bruker gjerne dagen på å pynte hjemme, spise pepperkaker og kose deg med familien. Kvelden blir sosial og betydelig senere enn du egentlig hadde sett for deg.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag sier du nei til det meste. Du vil helt enkelt ikke gjøre noe, treffe noen eller aktivisere deg selv. Alle har denne typen dager, så det er bare å gjøre det beste ut av det og ta vare på seg selv.

Krepsen 21/6-22/7

Du får gjerne være litt mer rett på sak i dine uttalelser i dag. Selv om det er bra at du prøver å beskytte en venns følelser, er risikoen stor for at du pakker det så godt inn, at vennen din ikke forstår hva det er du egentlig mener.

Løven 23/7-22/8

Dagens utfordring er å kunne finne en balanse. Helgene går så fort at du vil prøve å finne på så mye som mulig, ettersom du ikke orker å være så aktiv i ukedagene. Problemet blir at du aldri får den hvilen du innerst inne trenger.

Jomfruen 23/8-22/ 9

Det blir en frustrerende lørdag fylt med mye informasjon. Du har vanskelig for å fokusere på det du skal gjøre i dag, ettersom tankene dine snurrer rundt i hodet på deg. Kanskje burde du gi deg selv en sjanse til å smelte inn alt du har hørt.

Vekten 23/9-22/10

Denne lørdagen er det bra om du aktiviserer deg litt. Du har behov for å komme deg ut og røre på deg, gjerne utendørs i naturen. Frisk luft og vakre miljøer kan få deg til å finne den mentale roen du søker etter. Kvelden handler om vennskap.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en koselig lørdag som går i julens tegn, og du koser deg med tente lys og gløgg-drikking. Du omfavner mer enn gjerne juletradisjonene, men på din helt unike måte. Kvelden fører med seg en hel del sladder.

Skytten 22/11-21/12

Du har vanskelig for å akseptere at vennen din ikke vil det samme som du. Dere har diskutert dette problemet frem og tilbake lenge, men det er bare å akspetere at dere to tenker veldig ulikt når det kommer til akkurat dette dilemmaet.

Steinbukken 22/12-19/1

Lørdagen består av både hvile og aktiviteter. Det blir en koselig dag der du kan unne deg å være skikkelig lat, men du passer også på å delta i en fysisk aktivitet for å veie opp for resten av dagens passivitet. Kvelden ser ut til å handle om god mat, vennskap og masse latter.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er forsiktig med dine uttalelser i dag og det er bra. Vennen din er litt ekstra følsom, spesielt når det kommer til et emne som har med penger å gjøre. Selv har du mer is i magen enn vennen din og du vet instinktivt at dette bare er en tilfeldig motgang. Kvelden blir herlig.

Fiskene 19/2-20/3

Du bruker gjerne dagen på fysisk harde utendørsaktiviteter. Ved å holde hjulene i gang, slipper du å tenke så mye på fremtiden og et visst problem som bekymrer deg. Akkurat nå vil du bare leve i nuet og nyte så mye som mulig.

Powered by Labrador CMS