horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 28. januar

Slik blir din lørdag

Publisert

Væren 21/3-19/4

I løpet av lørdagen henter du energi i naturen hvis du har mulighet. Den sunne luften får deg til å finne en ro og nå er det akkurat det du trenger. Etter en turbulent avslutning på arbeidsuken føler du behov for å koble av jobben.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen blir intens fordi du er tidlig oppe og sent i seng. Mye denne dagen dreier seg om mat og venner. Det blir en delvis eksperimentell dag der du tester grensene for dine evner, spesielt når det kommer til matlaging. Det blir en morsom dag.

Tvillingene 21/5-6/20

På lørdag velger du hvem du henger med. Om det er venner eller familie, er du nøye med å velge folk du kan få deg en god latter med og det får deg til å føle deg avslappet. Kvelden blir livlig og innholdsrik.

Krepsen 21/6-22/7

I dag vil du gjerne møte en person du bryr deg om, men du vil ha en dårlig dag fordi vedkommende er ganske opptatt med seg selv og i dag er intet unntak. Selv om du ikke får til daten din denne lørdagen, er det gode muligheter for å avtale noe litt lenger frem.

Løven 23/7-22/8

I løpet av lørdagen prøver du å unngå et løfte du har gitt. Dette er noe du virkelig ikke vil gjøre, men som vennen din forventer at du skal gjøre. Et løfte er et løfte, men det stopper deg ikke fra i det minste å prøve å finne på en akseptabel unnskyldning for å slippe.

Jomfruen 23/8-9/22

På lørdagen er du gjerne utendørs og har du mulighet reiser du gjerne bort denne dagen. Nye miljøer inspirerer deg og får deg til å finne energi til hverdagen igjen. Denne dagen handler hovedsakelig om å tilbringe tid med dine kjære og kose deg med livet.

Vekten 23/9-22/10

Du innser at du har lovet å hjelpe eller organisere noe denne helgen. Dette er et løfte som har havnet helt i glemmeboken, men det er andre som kommer og minner deg på det. Selv om lørdagen ikke blir slik du hadde tenkt deg fra begynnelsen, blir det fint.

Skorpionen 23/10-21/11

I løpet av lørdagen prøver du å være utendørs så mye som mulig. Du tar på deg praktiske prosjekter som gir deg mulighet til å tenke litt over livet. Det er gjennom kombinasjonen av fysisk arbeid og å gruble over ting at du tar dine beste avgjørelser.

Skytten 22/11-21/12

I løpet av lørdagen prøver du å finne på ting som skiller seg ut fra din vanlige helg. Det kan være en lang tur i et ukjent miljø, en annerledes hobby eller så tester du dine venners eventyrlyst ved å foreslå en aktivitet som er noe utenom det vanlige.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne lørdagen er du ganske aktiv. Det kan være at du henger med venner eller bruker mesteparten av dagen på en sport eller hobby. Det blir en intens dag og en sosial kveld, men du har det i det minste gøy. Kvelden handler om mye god mat og forbløffende sladder.

Vannmannen 20/1-18/2

I løpet av lørdagen fokuserer du på å tilbringe tid med familie og venner, lage god mat og bare nyte livet. Det blir en deilig og avslappende lørdag. Et sensitivt emne kan vekke følelser om kvelden, så prøv å unngå det helt og holdent.

Fiskene 19/2-20/3

Lørdagen handler om friluftsliv. Det kan være en fysisk hobby eller bare at du er sosial med vennene dine. Du får med deg så mye av dagslyset utendørs som du kan. Du trenger energien fra naturen, men aller helst fra solen hvis den velger å titte frem.

Powered by Labrador CMS