horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 27. mai

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen handler om hjemmekos, kreativt håndarbeid og familien. Det blir en herlig og avslappet dag der du gjerne tar deg av hagearbeid, lager mat eller ordner hjemme. Kvelden kan være både rolig og sosial, avhengig av hvordan du føler deg.

Tyren 20/4-20/5

På lørdagen har du masse fritid, så mye at du ikke helt vet hva du skal gjøre med den. Unn deg å bare slappe av, spise en lang frokost og kanskje lese noe. Du trenger å roe ned og få tid til å sortere ut hva du egentlig føler for en spesiell person.

Tvillingene 21/5-20/6

Noe av den verste rastløsheten fra tidligere i uken begynner å roe seg, og det kommer en ro i tegnet ditt. I dag ønsker du å bruke dagen på ting som har med hjemmet, naturen eller barn og dyr å gjøre. Det blir en koselig dag der du virkelig lever i øyeblikket.

Krepsen 21/6-22/7

Det er noe rolig og jordnært over denne dagen. Hvis du har hage eller hytte, er du gjerne utendørs og tar deg av hagearbeidet. Det gir deg indre fred å jobbe med hendene. Hvis du ikke har en tomt eller hage å pusle i, kan skogen være et godt miljø for deg.

Løven 23/7-22/8

I dag er du ikke i form i det hele tatt, det kan være at du har pådratt deg en virusinfeksjon eller at det ble litt for mye og litt for sent i går. Uansett utgangspunkt, foretrekker du rolige aktiviteter i dag. Du unngår en venn som er litt for livlig for din smak.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har en venn eller slektning som har en evne til å rote seg bort i de mest kompliserte situasjoner. I dag viser vedkommende igjen en nesten beundringsverdig evne til å havne i trøbbel. Du har ofte hjulpet ham/henne med å løse vanskelige problemer, og i dag er intet unntak.

Vekten 23/9-22/10

På lørdagen er du gjerne sammen med venner, og aller helst fysisk aktiv. Dagen kan handle om trening, en sport eller bare å nyte fritiden din. Denne dagen hører du et rykte som vekker nysgjerrigheten din. Dette er et emne du ønsker å utforske videre.

Skorpionen 23/10-21/11

En duft, en sang eller et sted kaster deg tilbake i tid. Du husker plutselig en periode der du følte deg både friere og lykkeligere enn du gjør nå. Mye avhenger av en person som var i livet ditt på den tiden, han/hun kunne virkelig få deg til å slippe deg løs.

Skytten 22/11-21/12

Lørdagen blir et lite eventyr. Hvis du har fri, kan du godt dra på en spontan overnatting eller en lengre dagstur. Det viktigste for deg er å få se og oppleve nye ting. I løpet av dagen venter det litt annerledes nyheter.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen byr på opp- og nedturer. Det går litt trått i begynnelsen, og du blir sint på deg selv. I løpet av dagen innser du sakte, men sikkert at du faktisk kan mer enn du tror, og når du slapper av og har det gøy, er du ganske briljant. Kvelden byr på god mat.

Vannmannen 20/1-18/2

Lørdagen starter tidlig og slutter sent. Det er en rastløshet over denne dagen som kan komme av mye stillesitting og venting. Du er ikke spesielt tålmodig, og det kan hende du blir irritert på ingenting. Det er morsomme innslag denne dagen som gjør at lørdagen blir ganske grei likevel.

Fiskene 19/2-20/3

Denne dagen handler om deg og ditt forhold til livet utendørs. Det blir en dag der du føler deg jordnær og praktisk. Hvis du har hage eller balkong, tilbringer du gjerne noen timer i solen sammen med familie eller venner. Kvelden blir like koselig som dagen.

Powered by Labrador CMS