horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 27. januar

Slik blir din løradg.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du går inn i en periode der økonomien i stor grad styr hva du kan eller ikke kan gjøre. Du føler deg begrenset, spesielt hvis du ikke har satt opp en budsjetteringsplan å lene deg på. I dag er det på tide å begynne å planlegge fremover, både når det gjelder utgifter og sparing.

Tyren 20/4-20/5 

I dag støter du på en person du ikke har sett på lenge. Dette er noen som pleide å bety mye for deg, og det tilfeldige møtet deres kan vekke en rekke følelser. Prøv å ikke bli for nostalgisk; det var en grunn til at dere gikk hver deres vei, husk det.

Tvillingene 21/5-20/6 

Lørdagen handler om å gjøre så lite som mulig, noe som kan være utfordrende for den rastløse Tvillingen. Å bare sitte hjemme og rulle tommelen er ikke helt din greie, men noen ganger handler det om å få det du trenger, ikke det du ønsker. Du trenger å slappe av.

Krepsen 21/6-22/7 

Hvis du har mulighet, kan du ta en liten reise denne dagen. Det kan være en dagstur eller til og med en overnatting. Du trenger å finne inspirasjon utenfor ditt vanlige hjemmemiljø. Det blir på mange måter en berikende og interessant dag. Hvis du ikke kan reise bort, kan du utforske nye perler i nærområdet ditt.

Løven 23/7-22/8 

I dag handler det om å gjøre ting riktig og være nøye. Selv om presisjon kanskje ikke er ditt sterkeste område, synes du det er morsomt å utfordre deg selv. Du tvinger deg til å være tålmodig selv når det klør i hele kroppen. Kvelden blir fantastisk.

Jomfruen 23/8-22/9 

Lørdagen blir en ekte familiedag. Du samler gjerne dine nærmeste rundt et måltid eller en kaffe. For deg er mat en måte å vise verdsettelse, men også en bestikkelse for å få alle til å komme sammen. Få personer kan måle seg med dine kulinariske ferdigheter når du vil imponere.

Vekten 23/9-22/10 

I dag føler du deg mye bedre, og du føler at du har energi til å være litt mer aktiv. I dag benytter du anledningen til å møte en venn du ser altfor sjelden. Dere har vokst fra hverandre, men du elsker fortsatt å møtes; det er bare vanskelig å finne passende tidspunkter for dere begge.

Skorpionen 23/10-21/11 

Det blir en herlig dag der du gjør ting som du synes er både morsomme og litt utfordrende. Det blir mye latter og morsomme situasjoner, spesielt på ettermiddagen. Kvelden byr på varme, fellesskap og god mat. Du nyter å være sosial.

Skytten 22/11-21/12 

I dag begynner du å planlegge fremover, og mer spesifikt en reise. Det kan være noe relatert til jobben, men mest sannsynlig dreier det seg om noe knyttet til ferie. Dette er ikke en enkel sak å få til; det er mange brikker som må falle på plass før det er på tide å bestille en billett.

Steinbukken 22/12-19/1 

Lørdagen handler om å påta seg et ansvar, men også om at du synes det er morsomt å være den som styrer og steller. Du oppdager at du liker å ha en ledende rolle, men husk å sette foten ned hvis noen blir for selvstendige. Det er alltid noen som har vanskelig for å lytte til andre.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag er det den lille familien som er i fokus. Det kan være din nærmeste familie eller dine nærmeste venner hvis familien din bor langt unna. Det blir en koselig dag der dere gjør morsomme aktiviteter sammen. Kvelden handler om å se fremover, men også om minner dere har skapt sammen.

Fiskene 19/2-20/3 

Det er begrensninger denne dagen. Uansett hvor mye du ønsker det, vil du ikke kunne gjøre alt. Husk at noen ganger er det du ønsker, ikke nødvendigvis det som er best for deg. Aksepter situasjonen, så vil du få en fin lørdag til tross for alt. Noen småskandaler kan krydre dagen.

Powered by Labrador CMS