horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 26. august

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På lørdag har du behov for å vise at du kan prestere og at du er den beste. Dette kan være på jobben eller i en hobby. Akkurat nå påvirkes du både av stjernetegnet ditt og Steinbukken, noe som gjør deg ekstra ambisiøs. Kvelden byr på variasjon og nye miljøer.

Tyren 20/4-20/5 

Selv om lørdagen i stor grad handler om arbeid, ønsker du likevel å gi deg selv muligheten til å ha det litt gøy. I dag flørter du litt med en venn eller bekjent. Det er sannsynligvis ikke alvorlig, men du liker å føle deg verdsatt og attraktiv.

Tvillingene 21/5-20/6 

Også lørdagen blir sosial, men i dag fokuserer du mer på familie og venner enn på personer du ikke kjenner så godt. Det blir en dag hvor du gjerne unner deg litt nye ting, enten det er noe til hjemmet eller fine klær. Tvillingene har en tendens til å være svake for luksus og har ikke alltid full kontroll på økonomien.

Krepsen 21/6-22/7 

Det er gode muligheter for å være sammen med andre og nyte litt utendørsaktiviteter denne dagen. Det kan være å treffe venner og være spontan, eller å delta i aktiviteter knyttet til en hobby. Fellesnevneren er at du trenger frisk luft og å møte mennesker.

Løven 23/7-22/8 

Hvis du har fri, er du gjerne ute etter eventyr. For de Løvene som jobber i dag, handler dagen om å være produktive, for deretter å gjøre noe annerledes og morsomt etter jobben. I dag utforsker du nye områder, enten ute i naturen eller i bymiljø. Det blir en herlig dag.

Jomfruen 23/8-22/9 

Hvis det er lønningshelg, gir det deg muligheten til å unne deg litt ekstra. Hvis det er noe du er flink til, så er det å praktisere budsjettluksus. Du vet hvordan du kan skjemme deg selv bort innenfor økonomiske rammer. I dag gjør du virkelig gode kjøp både til deg selv og til hjemmet.

Vekten 23/9-22/10 

Lørdagen blir en ekte familiedag. Du tar vare på dine nære og kjære, og skjemmer dem bort med kjærlighet, god mat og omtanke. Det blir en herlig koselig dag og en enda bedre kveld. Et familiemedlem har nyheter som kan føre til endringer på kort sikt.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du har en herlig og aktiv dag foran deg. I dag sørger du for å øke tempoet fysisk; du synes det er deilig å kunne gi gass og slippe å tenke. Kvelden handler om familien, god mat, men også om å legge planer for høsten. Det blir mange interessante diskusjoner.

Skytten 22/11-21/12 

Denne lørdagen kan du med fordel vie til virkelig krevende aktiviteter. Du har godt av å bevege deg. Ved å holde deg aktiv kan du bearbeide mange tanker du har ubevisst. Det blir en tøff og utfordrende dag som avsluttes med en deilig og rolig kveld.

Steinbukken 22/12-19/1 

Lørdagen blir intensiv. Du har mye du ikke har rukket i løpet av uken, og du har samlet alle småprosjektene til i dag. Heldigvis har du ganske god energi, og du får også hjelp av en venn for å rekke alt du vil gjøre. Kvelden blir morsom og sosial, men litt for sen.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du har ikke klart å tilbringe like mye tid med familien som du pleier, og du merker det. Denne lørdagen ønsker du å gjøre aktiviteter sammen med dine nærmeste, dessverre kan familien din ha andre planer som ikke inkluderer en kveld hjemme med deg.

Fiskene 19/2-20/3 

Lørdagen handler om å delta i et frivillig prosjekt. Det kan være frivillig arbeid, engasjement i en klubb eller en hobby. Dagen blir intens, men ikke så slitsom. Det går bra å jobbe hardt når man samtidig har det gøy, og det har du i dag. Kvelden handler om penger.

Powered by Labrador CMS