horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 23. desember

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Dagen før julaften er det mye småtteri på planen. Det kan være alt fra rengjøring til matlaging og innpakking av gaver. Hvis du feirer jul hjemme, kan det hende du føler en viss stress med å bli ferdig. Selv om alt ikke trenger å være perfekt, vil du likevel vise at du kan håndtere det. Det ligger et konkurranseinstinktet i deg.

Tyren 20/4-20/5 

Blant alle stjernetegnene kan Tyren være blant de mest tradisjonsbundne. Kanskje følger du i familiens fotspor, eller så har du skapt dine egne tradisjoner. Uansett skal de følges år etter år. Denne dagen ser ut til å handle om matlaging og innpakking av gaver, og den bringer også herlige nyheter.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag er det full fart for deg. Du løper ikke bare rundt hjemme, men tar også en runde i byen og rekker å ta en kaffepause hos et familiemedlem. Du får virkelig mye gjort, og du er fornøyd med innsatsen din. Dagen avsluttes med matlaging og hjemmekos. Det blir en fin avslutning på en travel lørdag.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag ordner du litt hjemme med de siste tingene før julen, men sørger også for å komme deg ut i frisk luft for å klarne tankene litt. Det blir en fin kombinasjon av hjemmekos og utendørsaktiviteter. Ikke glem å ta kontakt med en venn eller et familiemedlem som du ikke kommer til å se denne julen.

Løven 23/7-22/8 

I dag tar du tak i det siste som er viktig for deg før julen. Det kan være å pynte juletreet, pakke inn gaver eller lage mat. Det er et ganske rolig tempo denne lørdagen. For deg er det viktigere å komme i riktig stemning enn å bli ferdig med alt til en bestemt tid.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du har ikke helt innsett at det er julaften i morgen, men den erkjennelsen kommer snikende i løpet av dagen. Selv om du har gjort alle forberedelsene, har ikke den koselige følelsen kommet før nå. I dag handler alt om å bare nyte og ta det med ro sammen med familien.

Vekten 23/9-22/10 

Selv Vekten pleier å være litt av en siste liten-person, og i dag sørger du for å gjøre det siste før julen slik at du har minimalt med arbeid i morgen. Det blir en morsom dag med godt humør. I løpet av dagen får du muligheten til å møte en person som du ikke ser så ofte.

Skorpionen 23/10-21/11 

Dagen i dag er litt som stillheten før stormen. Selv om du liker julen og alt den bringer med seg, synes du kanskje at dagene rundt selve julaften er de koseligste fordi de er så avslappede. I dag senker du tempoet skikkelig, enten det er med hjemmespa, matlaging eller et kreativt prosjekt.

Skytten 22/11-21/12 

Det virker som om du feirer jul mer enn én dag. Lørdagen ser ut til å dreie seg om den større familien eller vennene dine. Det blir en livlig dag der du har hendene fulle. Enten det er en ordentlig julefeiring eller bare en liten samling, blir det en morsom, lang og intens lørdag.

Steinbukken 22/12-19/1 

Uansett hvilke aktiviteter du har planlagt denne lørdagen, er det visse tradisjoner du ikke rører ved. Det kan handle om hva slags mat du spiser, å se på en spesiell film eller et program, eller kanskje har du en tradisjon med å møte vennene dine denne dagen.

Vannmannen 20/1-18/2 

Lørdagen blir en skikkelig familiedag med alt fra god mat til verdifulle tradisjoner. For deg kan dagen før julaften nesten være koseligere enn selve julaften. Nå er tiden inne for å tilbringe tid med familien og gjøre ting sammen uten stress.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag er det julen som stresser deg. Du har så mye du vil gjøre, men samtidig mangler du litt energi. Kanskje bør du lytte til kroppen din og ta det med ro i dag i stedet for å stresse hit og dit. Det ville vært kjedelig å bli syk akkurat i tide til julaften. En familiemedlem viser ekstra omsorg for deg i dag.

Powered by Labrador CMS