horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 22. juli

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag går Månen inn i Jomfruens tegn, og det bringer med seg en grunnleggende følelse inn i ditt tegn. Du ønsker å være utendørs, helst i naturen. Du suger energi fra omgivelsene dine, og du henter deg inn best når du er på rolige, naturnære steder. Kvelden blir koselig, men ikke så begivenhetsrik.

Tyren 20/4-20/5 

På lørdag omgås du med litt flere mennesker samtidig. Du liker grupper, men noen ganger kan du synes det blir litt mye. I dag er du imidlertid i ditt ess, og du sprer sjarm og omsorg rundt deg. Denne dagen kan også inneholde en del kulinariske opplevelser.

Tvillingene 21/5-20/6 

Helgen går litt i samme spor som fredagen. Du ser ut til å lære mange nye ting akkurat nå. Kanskje er du på en kurs eller en form for workshop der du utvikler deg og vokser. Det blir interessante og utdannende dager der det er lurt om du har et åpent sinn.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag er du gjerne utendørs, hvor du jobber eller aktiverer deg i naturen. Uansett om det er arbeid eller fritidsaktiviteter, er det viktig for deg å være ute. Det blir en dag som går i et behagelig tempo der du kan disponere tiden din veldig fritt, noe som passer deg bra.

Løven 23/7-22/8 

I dag er du tilbake i ditt litt mer lekne humør, og det gjør at du knytter an veldig godt til barn og dyr. Dagen handler om å leve i øyeblikket og å ta ting som de kommer uten å ha for høye krav. Det blir en avslappende dag der du kan lade opp energi, spesielt hvis du tilbringer mye tid utendørs.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag legger du de store spørsmålene til side til fordel for aktiviteter og å bare ha det gøy. Det blir en utfordrende dag der ferdighetene dine innen en hobby eller sport blir satt på prøve. Du kan til og med delta i en form for konkurranse denne lørdagen.

Vekten 23/9-22/10 

Du søker mot vannet denne lørdagen. Det kan være en båttur eller en piknik på en strand eller ved kysten. Du blir beroliget av å være nær vannet, og det gjør det enklere for deg å slappe av og samle tankene dine. Kvelden byr på et lite mysterium.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag er du gjerne litt mer aktiv. Du planlegger dagen litt mer konkret, og du prøver å finne ting å gjøre som passer for alle som er med. Selv om du vanligvis ikke er en reiseleder, oppdager du at du synes det er gøy å lese om området du befinner deg i og planlegge aktiviteter.

Skytten 22/11-21/12 

Også lørdagen blir en dag der du utforsker nye muligheter og utfordringer. Det kan være fysiske aktiviteter som du tidligere har unngått, eller miljøer som du har opplevd ikke passer for deg. Du vil oppdage at din smak er mye mer kompleks enn du trodde den var.

Steinbukken 22/12-19/1 

Denne dagen blir virkelig luksuriøs med god mat og hyggelig selskap. Det blir en dag der du møter gamle bekjente og kan nyte minnene. Dagen blir et herlig tilbakeblikk til tider da livet var betydelig enklere, men problemene føltes større. Kvelden fokuserer på en kommende reise.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag er det en annen gruppe venner som gjelder, og det blir en avslappet dag. Dere snakker mye om drømmer for fremtiden, men også om hva dere planlegger her og nå. På kvelden prøver du å få kontroll over et prosjekt du har startet, enten på jobben eller privat.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag søker du nye miljøer. Det kan være en bilutflukt, å ta båt eller tog et sted du aldri har vært før. Du ønsker å oppdage din nærliggende omgivelse, gjerne med en person som står deg nær. Dette er en sjanse for dere å få litt tid alene sammen.

Powered by Labrador CMS